(FOTO) Eden najlepših znanih slovenskih parov se je razveselil deklice. Dala sta ji zelo posebno ime

D.Ži
17.01.2023 09:08
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Bilo je le še vprašanje časa, ko sta Alen Kobilica in Maja Prašnikar objavila zadnjo fotografijo njenega lepo zaobljenega trebuščka. Dnevi veselega pričakovanja so se medtem dopolnili in na najbolj sneženi dan letošnje zime sta se eden naših najuspešnejših manekenov in pevka razveselila drugega otroka. Rodila se je deklica in dala sta ji lepo in še vedno zelo redko ime ... Inti. Maja je, tako kot prvorojenca Vala, rodila doma.

Šlo je brez zapletov, a ne prav hitro. Kot pravi Maja, se je deklica rodila lepo, zanesljivo, a v tempu, ki pritiče princeskam. Mudilo se ji očitno ni. "Inti je moje ime ..., kot moj ljubi bratec Val sem tudi jaz rojena doma, moji čudoviti mamici in ponosnemu očiju. Ker pa imam zelooo strogega in konzervativnega očija, se vsaj 25 do 30 let ne bomo prav pogosto srečevali! Do takrat pa, papa. Aja, koliko tehtam in koliko sem velika? To je pa čisto moja stvar," je duhovito na instagramu zapisala čedna mamica. Družinici ob princeskinem prihodu seveda čestitamo tudi mi. 

Želite dostop do Večerovih digitalnih vsebin?
Izberite digitalni paket po vaših željah in si zagotovite dostop do spletnih vsebin na vecer.com že za 0,78 €
Želim dostop

povezani prispevki

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta