Slovenska Bistrica: Najemnika teniškega centra Vintgar imata velike načrte

Tomaž Ajd Tomaž Ajd
02.05.2020 04:29

Nekdanja tekmovalna tenisača, sedaj trenerja in sodnika, sta za daljše obdobje najela lani odprt Teniški center Vintgar. Športnim vsebinam nameravata dodati še druge, s katerimi želita pritegniti obiskovalce.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Center Vintgar, Rok Matičič (levo) in Anže Kapun
Nino Verdnik

Anže Kapun in Rok Matičič sta nedavno prevzela vodenje Teniškega centra Vintgar Kuki. Z njegovim lastnikom Mirkom Kukovičem - Kukijem sta sodelovala že prej, ker je Teniška šola Slovenska Bistrica uporabljala igrišča v centru. A sedaj sta začela tam pisati svojo zgodbo in kompleks tudi preimenovala v Center Vintgar. "Ves čas smo korektno sodelovali, nato pa se je ob želji, da naredimo najboljše tako za vse naše tekmovalce kakor ne nazadnje za izkoristek teh izjemnih prostorov, porodila ideja, da vodenje centra prevzameva. Dogovorili smo se za dolgoročni najem. Le tako lahko razvijamo našo vizijo o centru, ki želi združevati profesionalne igralce in tudi zgolj ljubitelje tenisa, pa tudi pohodnike, turiste in ljudi, ki radi preživljajo prosti čas aktivno in v naravi," je pojasnil Anže Kapun.

Pred kratkim so v Bistriškem vintgarju začeli urejati pot do Močnika.
Sašo Bizjak
Lastnik Mirko Kukovič - Kuki ob lanskem odprtju centra
Osebni Arhiv
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta