Za Gala tudi v Športnem centru Galić

Zmago Gomzi Zmago Gomzi
21.03.2019 19:54

Jutri prireja ŠC Galić dobrodelni nogometni turnir za ekipe z igralci do osmega leta starosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gal se je rodil z redko deformacijo, zaradi katere ne more normalno uporabljati sklepov v komolcih, ker sta njegovi kosti koželjnica in podlahtnica zaraščeni.
Andrej Petelinšek

Športni center Marinko Galić, ki domuje pod Pekrsko gorco, ni znan le po vzgoji nadobudnih nogometašev, ampak tudi po dobrodelnih prireditvah, s katerimi pomaga socialno ogroženim družinam in otrokom. V soboto bo v ŠC Galić dobrodelni nogometni turnir za ekipe z igralci do osmega leta starosti. Začel se bo ob 9. uri in bo trajal do poznih popoldanskih ur.
"Tokrat bomo že drugič zbirali denar za petletnega Gala Štefliča, ki trenira v naši nogometni šoli. Prvič smo ga zbirali na turnirju pred štirinajstimi dnevi, tedanji in jutrišnji izkupiček pa bomo namenili Galovim staršem. Fantič bo moral na operacijo v ZDA, ki bo stala več kot sto tisoč evrov, zato bi radi pomagali njegovim staršem, da bi čim prej zbrali omenjeno vsoto. Pripravljamo tudi dražbo dresov vratarja Jana Oblaka z njegovim podpisom, dres reprezentance Slovenije s podpisi nogometašev, ki so igrali v Izraelu, dres Jasmina Handanovića s podpisi nogometašev Maribora in dres srednjega branilca vijoličastih Marka Šulerja. Turnir bomo popestrili z modno revijo, glasbo in tekmo Humane zvezdice z nekaterimi znanimi nogometaši. Denar bomo zbirali tudi s srečelovom in prostovoljnimi prispevki," je razložil Marinko Galić. (zg)

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta