Zagotovite si zanesljivo in nemoteno dobavo z zemeljskim plinom po ugodni ceni

Adriaplin že od leta 1994 postavlja odjemalce na prvo mesto in jim ponuja najbolj udobno in brezskrbno izkušnjo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Arhiv Naročnika

Ob hladnih jutrih in večerih smo letos v Sloveniji večinoma že začeli ogrevati stanovanja in hiše. Marsikdo ob tem najprej pomisli, da se bo dolga kurilna sezona zagotovo poznala v denarnici. Tisti, ki se ogrevajo na zemeljski plin, pa se lahko potolažijo vsaj z možnostjo, da izberejo dobavitelja zemeljskega plina, ki jim bo ponudil najugodnejšo ceno in najbolj zanesljivo storitev.

Že 30 let so odjemalci na prvem mestu

Med večjimi dobavitelji zemeljskega plina v Sloveniji je tudi Adriaplin, ki pod okriljem energetske družbe ENI Plenitude, letos praznuje že 30 let. Z učinkovito podporno službo zagotavlja svojim odjemalcem najbolj udobno in brezskrbno izkušnjo, dostopno in prijazno podporo pa je v interni raziskavi Adriaplina kot zelo dobro ali odlično ocenilo kar 94 % vprašanih obstoječih odjemalcev. Zadovoljstvo je rezultat tega, da v Adriaplinu vselej postavljajo dobrobit odjemalcev na prvo mesto svojih prizadevanj. Verjamejo, da so prav oni tisti, ki jim s svojimi mnenji, izzivi in predlogi pomagajo izboljševati poslovanje.

Arhiv Naročnika

Stik po več kanalih

Veliko pozornosti zato v Adriaplinu namenjajo kanalom, po katerih ostajajo v stiku s svojimi odjemalci. Njihovi strokovni sodelavci so odjemalcem na voljo po več poteh, tako analognih kot digitalnih:

  • na brezplačni telefonski številki 080 33 00, vsak delovnik med 8. in 16. uro,
  • kadarkoli po e-pošti info@adriaplin.si,
  • na spletnem portalu in popolnoma prenovljeni mobilni aplikaciji Moj Adriaplin.

Za nadaljnje uspešno poslovanje v Adriaplinu vabijo odjemalce, naj jim po teh poteh sporočajo svoje pobude in težave, usposobljeni strokovnjaki pa jih bodo obravnavali v najkrajšem možnem času.

Vse, ki dom ogrevajo z zemeljskim plinom, pa v Adriaplinu spodbujajo, naj tudi sami poskrbijo za nemoteno delovanje svojega ogrevalnega sistema. Med prvimi ukrepi za zagotavljanje prijetne temperature v bivalnem okolju svetujejo, naj stanovalci preverjajo delovanje radiatorjev in redno pregledujejo tesnila na oknih in vratih. Prav tako pomembno pa je, da izberejo zanesljivega in odgovornega dobavitelja zemeljskega plina.

Arhiv Naročnika

Jesenska akcijska ponudba

Za spodbudo v Adriaplinu odjemalcem ponujajo akcijski paket Preprosto po spletu – jesen 2024, ki ga je – kot že ime pove – mogoče skleniti kar preko spleta. Poleg nemotene dobave zemeljskega plina brez vezave paket vključuje še popoln pregled nad stroški in porabo ter popolnoma brezpapirno poslovanje. Pomembno pa je, da odjemalcem zagotavljajo zamejeno nizko ceno zemeljskega plina do konca leta 2025.

Zemeljski plin je na voljo po vsaj 10 % nižji ceni od povprečne redne cene zemeljskega plina*, in sicer za le 0,04772 €/kWh brez DDV.

*Več informacij na www.adriaplin.si

Arhiv Naročnika

Zanesljivo že 30 let

  • Podjetje Adriaplin že od leta 1994 deluje pod okriljem mednarodne družbe Plenitude in skrbi za nemoteno dobavo zemeljskega plina po vsej Sloveniji.
  • Podjetje si že 30 let nenehno prizadeva izpopolnjevati vsa področja svojega poslovanja, da so lahko dosegli in postali vse, kar so danes.
  • Zavezani so k družbeni odgovornosti ter h gradnji in razvoju infrastrukture, skladno s potrebami odjemalcev, predvsem pa zagotavljajo preprosto poslovanje ter zanesljivo dobavo zemeljskega plina po konkurenčni ceni.
  • Vse rešitve podjetja Adriaplin so oblikovane po merah odjemalcev, da jim lahko zagotovijo najbolj udobno in brezskrbno uporabniško izkušnjo.
Arhiv Naročnika

 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.