(FOTO) Osvetljena kulisa za blagodejne večere na vrtu

J. M.
11.07.2023 07:00

Ob toplih večerih vrtovi, terase in balkoni postanejo dnevne sobe na prostem, ki vabijo k druženju z družino, sosedi in prijatelji. Pri tem je dobro poskrbeti tudi za ustrezno osvetlitev.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Djd/lechuza

Lastniki vrtov v poletnih dneh in večerih radi pečejo na žaru, praznujejo, ali se preprosto sproščajo ob klepetu in ohlajeni pijači. Če je vrt urejen in ponuja udobje, marsikdo sploh ne razmišlja o tem, da bi se podal v kolono avtomobilov in gnečo na obali, kajti tudi doma se lahko prepustimo dopustniškemu razpoloženju.

Djd/lechuza

Sadilne posode z elegantno razsvetljavo

Eden o pogojev za dobro počutje na vrtu je, da se lepota zelenega prostora ne skriva in da je pogled na rastline mogoč tudi v mraku. Za to lahko poskrbimo z ustrezno osvetlitvijo. Ste pomislili, da je mogoče osvetliti tudi visoke grede in sadilne posode, v katerih so rastline? Pa je! Sadilne posode z vgrajenim svetlobnim trakom poskrbi za impresivne svetlobne poudarke ter s spodnje strani osvetli cvetove in liste rastlin. S prozornim robom in elegantno LED-osvetlitvijo, ki jo je treba povezati z elektriko, tak sadlinik v večernih urah vzpostavi prijetno posredno svetlobo, ki ne blešči. Ob sončnem zahodu lahko LED-luči vklopite z daljinskim upravljalnikom in jo spreminjate v štirih stopnjah glede na razpoloženje.

Set Canto Stone LED z jasnimi linijami in elegantnim videzom poudarja rastline in ustvarja edinstveno svetlobno vzdušje zahvaljujoč integrirani LED-osvetitvi.
Djd/lechuza

Oblikovanje balkona s sadilniki

Praktični sadilniki lahko ne le osvetljujejo vrt, temveč tudi balkon, ki v hipu spremenijo v eleganten rastlinski raj balkon, na katerem uspevajo rože in zelene rastline ter ustvarjajo počitniško vzdušje. Pristno zeleno oazo lahko ustvarite z raznolikimi rastlinami, razporejenimi na različnih ravneh.

Djd/lechuza
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta