Moški nadleguje ženske v Izoli

M.R.
03.10.2024 13:24

Policisti so včeraj dobili sedem prijav spolnega nadlegovanja mlajših žensk in mladoletnic na območju Izole.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Robert Balen

Večino nadlegovanj so prijavili na območju starega mestnega jedra in na obrobju jedra mesta. V vseh prijavah je bil opisan isti moški, star med 20 in 30 let. Visok naj bi bil med 165 in 170 centimetrov, suhe postave, oblečen v temna zgornja oblačila in oprijete jeans hlače s šivi na kolenih. Žepi so rahlo potrgani. 

Moški ima kratke temne lase in izrazito štrleča ušesa, so sporočili s koprske policijske uprave. Policisti ga še iščejo. 

Občankam in občanom svetujejo, naj se v primerih srečanja s storilcem osebno ne izpostavljajo, temveč naj si zapomnijo njegov opis in smer njegovega gibanja ter o tem takoj obvestijo policijo na telefonsko številko 113.

Prijeli moškega, ki je nadlegoval ženske v Marezigah

So pa policisti danes sporočili, da so prijeli storilca, ki je 6. avgusta v Marezigah prav tako nadlegoval mlajše ženske in tudi otroka. Gre za 36-letnega Koprčana, ki so ga kriminalisti ovadili tožilstvu zaradi protipravnega odvzema prostosti in spolnega napada na osebo, mlajšo od petnajst let. Za prvo dejanje je zagrožena kazen do enega leta zapora, za drugo pa do petih let zapora.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta