(FOTO in VIDEO) Prijeli tri prekupčevalce z drogami z območja Lenarta in Maribora

STA, M.R.
28.10.2024 12:36

Lenarški policisti so po tistem, ko so v sodelovanju z drugimi policijskimi enotami v sredo opravili dve hišni preiskavi, prijeli 50, 44 in 24-letnega osumljenca, ki jih sumijo preprodaje prepovedanih drog.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Gojenje konoplje na območju Lenarta
PU Maribor

Dva so pridržali v času hišnih preiskav in sta že v priporu, enega pa so izsledili danes in ga privedli pred preiskovalnega sodnika.

Kot so sporočili s Policijske uprave Maribor, so v stanovanjski hiši na območju Lenarta našli posebej prirejen prostor za gojenje konoplje, v njem pa 497 sadik, ki so jih zasegli.

PU Maribor

V hiši so osumljencu zasegli še večjo količino pripomočkov za vzgajanje konoplje in drugih predmetov, pomembnih za nadaljnji kazenski postopek, ter 200 gramov že posušene konoplje in manjšo količino bele praškaste snovi, za katero sumijo, da gre za kokain.

PU Maribor

V stanovanjski hiši na območju Maribora pa so policisti zasegli 200 gramov kokaina, manjšo količino posušene konoplje in druge predmete, ki bodo služili kot dokaz v nadaljnjem kazenskem postopku. Zasegli so tudi 19 nabojev.

Dvema osumljencema so odvzeli prostost in odredili pridržanje. Oba so s kazensko ovadbo privedli k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Mariboru, ki je zanju odredil pripor. Danes so izsledili še tretjega, ki so ga s kazensko ovadbo prav tako privedli pred preiskovalnega sodnika. Vsem trem grozi od enega do desetih let zapora, so še sporočili s policije.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta