Njuno prvo srečanje je bilo čudno: Kdo je ženska, s katero se je poročil hrvaški zvezdnik Baby Lasagna?

D.Ži
28.10.2024 15:06

Elizabeta se ukvarja z video produkcijo, producirala je evrovizijski spot svojega novega moža in v njem tudi nastopila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Baby Lasagna je Elizabeti večno zvestobo obljubil na zelo zasebni poroki. 
Profimedia

Baby Lasagna, torej Marko Purišić, letošnji hrvaški evrovizijski predstavnik, se je minulo soboto poročil s partnerko Elizabeto Ružić. Poroko pred približno 50 svati je vodil Benjamin Petrović iz Savudrije, župnik iz Markove župnije, poroka je bila organizirana v retro stilu, fotografiranje na njej pa je bilo prepovedano. In kdo je nove gospa Purišić?

27-letna Elizabeta je študirala na Umetniški akademiji v Splitu, smer medijska umetnost, ukvarja se z video produkcijo in umetniško fotografijo. Podpisala se je pod kratki film "Včasih je lažje ubiti nekoga drugega", leta 2022 pa je skupaj z Markom prejela nagrado za najboljši video na natečaju Moja.hr, tekmovanju mladih kreativcev iz 20 županij in mesta Zagreb.

Producirala je tudi videospot svojega zaročenca za "Rim Tim Tagi Dim" in bila del njegove ekipe na Evroviziji. Po Evroviziji je nadaljevala s produkcijo njegovih videospotov in v vseh je tudi nastopila, piše hrvaški Dnevnik. 

Elizabeta in Marko sta se spoznala pred tremi leti, prvo srečanje pa se ji je zdelo precej slabo.

"Spoznala sva se na Instagramu. Igral je v skupini, ki jo poslušam, in zdel se mi je kul, zato sem ga dodala. Dodal me je nazaj in tako se je vse začelo. Po prvem zmenku sem mislila, da me ne bo nikoli več kontaktiral in da je bilo grozno, potem pa me je," je povedala Elizabeta v dokumentarcu "Toward the Eurosong Contest".

V mestu Kaštelir prenavljata hišo, v kateri bosta živela.

Čeprav nerada razkriva veliko o sebi, je razumljivo, da se ji je po Evroviziji zaradi izbranca življenje popolnoma obrnilo na glavo, parček se tudi na poslovnem področju zelo dobro ujame, tu in tam med oboževalce pošljeta kak zasebni utrinek na družbenih omrežjih, še piše Dnevnik.hr.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta