(VIDEO) Ne boste verjeli, kako postarana je Eva Boto

N.S.
19.05.2021 06:18
Potem, ko je Eva Boto na družbenih omrežjih objavila svojo fotografijo, na kateri je postarana, so se pod objavo zvrstili številni komentarji in vprašanja ...
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Eva Boto
MaKo studio, Matjaž Kosmač

Energična Korošica je kasneje razložila, da ni šlo za potegavščino ali aplikacijo, ki obraz digitalno postara, ampak za njen novi videospot, v katerem igra starejšo gospo, ki se spominja svojih mladih dni. Za make-up in postaranje je poskrbel Evin sodelavec pri preobrazbah na oddaji Znan obraz ima svoj glas, Boštjan Kovač, ki se je z veseljem odzval na povabilo.

Eva svojo novo pesem, z naslovom Ti predstavlja v videospotu, kjer igra stransko vlogo starejše gospe. Glavni vlogi je tokrat prepustila dvema znanima obrazoma - odlični plesalki in televizijski ter radijski voditeljici Melani Mekicar in plesalcu Arneju Ivkoviču, ki igrata mlad zaljubljen par. "Pesem TI ima izrazito pomladni naboj in govori o tem, kako ti ljubezen lahko v trenutku spremeni življenje in vso sivino spremeni v sonce," je o svoji novi pesmi povedala Eva Boto in dodala, da komaj čaka, da se začnejo koncerti. "Predolgo smo že z odrov. Verjamem, da bo letošnje poletje nekaj posebnega. Obeta se nam veliko koncertov in komaj čakam, da lahko našo prelepo državo prepotujemo z glasbo."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta