horoskop

08.10.2023 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Skovali ste velik in premišljen načrt. Vsi papirji so skrbno zloženi na mizi in čakajo na vas. Tudi okolje je pripravljeno. Manjka samo še vaša pika na i, pa vaš svet ne bo nikoli več enak, kot je bil doslej. Začenja se obdobje sprememb v vas in okoli vas.

Ob misli, da bi osebi, ki buri vašega duha, zaupali svoja čustva, vam gredo kar dlake pokonci. Toda odločili ste se in menite, da je to treba storiti, če hočete še kdaj mirno spati. Radi bi končno izvedeli, pri čem ste in kaj lahko pričakujete.

Veliko delo je opravljeno. Nadvse ponosni ste nase, da ste sodelovali v takem projektu in pomembno prispevali h končnemu rezultatu. Zdi se vam, da ste na pravi poti, da je to res tisto, kar želite početi do konca življenja.

Vzemite si nekaj uric samo zase in se razvajajte. Privoščite si dolgo kopel ali preberite knjigo, ki jo že dolgo samo prelagate z ene police na drugo. Morda obiščite sorodnike. Koristilo bo vašemu telesu in srcu, saj boste tako bolj zadovoljni s seboj.

Kmalu bo bolj mrzlo in to vam ni prav nič všeč. Že razmišljate o begu nekam na toplo, vendar kaj, ko je dela toliko, da vam bo to morda uspelo šele prihodnje leto. Morda se pa že prej ponudi kakšna priložnost. Oči imejte vedno odprte!

Napak iz preteklosti nikar ne ponavljajte. Sami ste lahko videli, kako nepremišljena dejanja prizadenejo vse, ki jih imate radi. Kako lahko iz popolne sreče v eni sami minuti nastaneta kaos in odnos, poln sovraštva. Bodite previdni!

Prijatelj bo zelo cenil vašo dobro voljo in pripravljenost pomagati. Morda ne boste premagali svetovnega problema, boste pa pomagali dobro razmisliti o težavi in prijatelja usmerili na pravo pot. Tudi sami nekoliko uživate v njegovi zgodbi, priznajte!

Zgodilo se bo še prej, kot pričakujete. Sonce bo posijalo izza oblakov in vam ogrelo od skrbi razbrazdan obraz. Življenje bo takoj nekoliko lažje, ker veste, da niste sami in da obstajajo ljudje, katerim veliko pomenite. To vam bo dalo nov zagon in voljo.

Razočaranje nad ljubljeno osebo je precejšnje, vendar bo splahnelo, saj vam z drugimi dejanji vsak dan znova dokazuje, da je vredna zaupanja. Vsakemu lahko kdaj spodleti, in če je svojo napako obžalovala, je nikar ne kaznujte za vedno.

Vsi vas čakajo, vi pa stojite na mestu. Mencate in se prestopate, ker ne veste prav dobro, kaj naj storite. Mar niste še pred kratkim trdili, da imate jasen cilj pred seboj? Nikar zdaj ne oklevajte, sledite mu in drugi bodo radi sledili vam.

Kadar storite napako, je najbolje, da jo čim prej priznate in se zanjo opravičite. Igrica spletkarjenja in prikrivanja bo mogoče nekaj časa pomagala, vendar ne prav dolgo. Obenem veste, da niste človek, ki bi lahko vedno lagal.

Uživajte, saj ste si zaslužili! Zvezde vam napovedujejo ljubezni in veselja poln teden, ki bo kot nalašč za ljubkovanje in brezskrbno predajanje lepotam življenja. Tako ali tako se premalokrat prepustite čustvom, tokrat si to brez sramu dovolite.

 

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta