(VIDEO) Danska risanka o gospodu z največjim penisom na svetu je razklala gledalce

D.Ži
06.01.2021 11:35
Nekateri starši so prepričani, da je risanka o progastem penisu, ki peče na žaru in sprehaja psa, zgolj neokusna in nepotrebna.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Prevelik penis Johnu Dillermandu ves čas povzroča težave in o tem so se lahko prepričali tudi otroci na Danskem, kjer so predvajali novo epizodo razvpite risane serije. Risanko so premierno predvajali na danskem otroškem kanalu DR Ramasjang 2. januarja. Glavni zvezdnik serije je brkati moški v progasti opravi. Njegov prav tako progasti penis ima svoj um, zaradi česar je Dillmermandu pogosto neprijetno. Jasno, gre za komično serijo, v kateri mu penis tu in tam vendarle pomaga, recimo med sprehajanju psa ali peki na žaru. Nekega dne si želi z njim rešiti svet. 

Spolni organi v svetu animacije niso novost, saj jih je v japonski anime in hentai pornografiji vse polno, da bi pa zgodbo o človeku z najdaljšim penisom na svetu gledali otroci med četrtim in osmim letom starosti, pa se je nekaterim staršem vendarle zdelo preveč. Besni odzivi so se vsuli, mnogi zahtevajo umik serije s sporeda, saj naj bi bila zgolj neokusna in škodljiva za otroke, njihovo samopodobo, hkrati naj bi jih delala ranljivejše za spolne napadalce.

Veliko je tudi Dancev, ki kanal branijo, saj se jim John Dillermand zdi zelo zabaven, negativne odzive označujejo za nepotrebno moralno paniko. Serija naj bi odpirala lažjo pot do pogovora z otroki o njihovem lastnem telesu. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta