(VIDEO) Neverjetno! Zaključek tekme, ki ne bi padel na pamet niti piscem znanstvene fantastike

M.R.
02.11.2020 10:16
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

V nižjih nogometnih ligah se pogosto dogajajo neverjetne zadeve, tudi zelo spektakularni zadetki niso redkost. Spopad v regionalni ligi v Valencii med Vinarosom in Peniscolo pa je verjetno nekaj najbolj neverjetnega, kar si človek lahko zamisli za nekaj zadnjih trenutkov tekme. 

V 95. minuti je Peniscola vodila z 1:0. Vsi domači igralci, vključno z vratarjem so krenili v napad, da bi z morebitnim zadetkom skušali izenačiti rezultat. Žoga je prišla do vratarja Vinarosa, ki si je na okoli 18 metrov oddaljenosti od nasprotnikovega gola lepo pripravil udarec in zadel v slogu najboljših nogometašev.

Domači igralci so začeli slaviti res lep zadetek in so stekli v objem vratarju, ki je bil velik junak. To pa je ostal le kakih 20 sekund. Med vračanjem na svoj gol je namreč pozabil spremljati potek igre. Sodnik je dal znak, da se tekma lahko nadaljuje, in vratar očitno ni pričakoval, da bodo nasprotniki streljali na njegova vrata iz sredine. A prav to se je zgodilo ...

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta