(REPORTAŽA) Na gasilski veselici v Hočah: Če je v šotoru bolj temno, se ljudje hitreje zavrtijo

Franja Žišt Franja Žišt
01.07.2023 06:00
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
“Več ljudem nudiš, več jim daš, boljša je postrežba, bolj so zadovoljni in se tudi vračajo,” se glasi recept za dobro gasilsko veselico.
“Več ljudem nudiš, več jim daš, boljša je postrežba, bolj so zadovoljni in se tudi vračajo,” se glasi recept za dobro gasilsko veselico.
Sašo Bizjak
"Taram, taram, taramtaram!" so Veseli svatje stavili na vse ali nič in točno ob osmih zvečer kot prvo urezali kar Avsenikovo Golico. Če so obiskovalci gasilske veselice ob 135. obletnici PGD Hoče ob polki še zbirali pogum, so se ob valčku Ne reci nikdar, ki ga sicer igra ansambel Slapovi, na lesenem podestu prireditvenega šotora skupaj z otroki že zavrtele prve mame. Čeprav se je prireditev uradno začela pred dvema urama s slavnostnimi govori, so željni veseljačenja tudi v mraku kapljali za gasilski dom v Hočah.

Kakšen je recept za dobro gasilsko veselico, kako dolgo jo pipravljajo, na kaj vse je treba misliti in kdo vse, ni zamudil veselice.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta