(OBRAZI Z MARKOM CRNKOVIČEM) Cheek to cheek z Magnificom: Pridi nocoj u Tivoli, bova plesala …

Marko Crnkovič Marko Crnkovič
03.09.2022 06:45
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Nekoč davno se mi je sanjalo, da sem bil z Magnificom na odru v Križankah in da skupaj izvajava Bobbyja Browna od Zappe.
Nekoč davno se mi je sanjalo, da sem bil z Magnificom na odru v Križankah in da skupaj izvajava Bobbyja Browna od Zappe.
Marko Crnkovič
V tem trenutku je Magnifico že malo živčen. Ker bi zelo kmalu moral dati v javnost informacijo, ali njegov veliki, zdaj že tradicionalni božični koncert v Areni Stožice letos bo ali ne bo. Lani je bil odpovedan tik pred zdajci. Čez noč. Kamioni z ozvočenjem so že bili v dvorani, pa so morali vse skenslati.

Letos pa res grem. Prisežem. Če bo. In upam, da bo. Ne vem, kdaj sem bil nazadnje na Magnificu. Ampak moralo je biti davno. A četudi nisem zelo redno hodil, sem ga pa zagotovo zelo redno spremljal. Celo cel kup cedejev sem imel od njega. Bil sem na tekočem z vsem, kar je naredil. In vedno sem bil navdušen.

Aja, enkrat pa res nisem bil. Ko je Magnifico kot special guest nastopil z Zoranom Predinom oziroma Lačnim/Lažnim Franzom leta 2016 v Kinu Šiška. (Mislim, da sta odpela Okupatorko.) Ampak to zamerim bolj Predinu kot pa Pešutu. Onadva pa res ne pašeta skupaj. Tista heavy metalka Mêlée je bila še hujša.
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Preberite celoten članek

Sklenite naročnino na Večerove digitalne pakete.
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.
  • Obiščite spletno stran brez oglasov.
  • Podprite kakovostno novinarstvo.
  • Odkrivamo ozadja in razkrivamo zgodbe iz lokalnega in nacionalnega okolja.
  • Dostopajte do vseh vsebin, kjerkoli in kadarkoli.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta