horoskop

14.01.2024 00:01
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Ljubosumje in moralni vzorci vas lahko prikrajšajo za intimno in varno veselje v dvoje. Ujeli se boste v svojevrsten odnos do čustev. Kaj boste s tem dosegli, bo kmalu opazno. Mikalo vas bo, da bi na poslovnem področju vnesli nekaj sprememb.

Čustveni preporod bo pomemben v doživljanju sebe. Drugačno dojemanje bo povzročilo spremembe tudi v partnerstvu. Zagotovila, da bo vaše početje všeč vsem, pač ne boste mogli dobiti. Prihodnost in preteklost ne bosta imeli pomembnega vpliva na čustveno srečo.

Čeprav se boste umikali, morda tudi zaradi slabega počutja, se ne boste mogli umakniti tistim, ki bodo hoteli od vas, da se opredelite. Slepili se boste, nato pa boste spoznali, da se ni smiselno izogibati osebi, ki vas obožuje in katero ste nekoč ljubili.

Silovita usmerjenost in jasnost v čustvih bosta izhajali iz trdnosti odločitev in prepričanosti vase. Vse boste tvegali ter iztržili največ. Razpršili se bodo dvomi o določenih poslovnih smernicah. Prepričani boste, da je to lahko le spodbudno.

Vera v lasten čustveni svet bo neverjetna. Nič, kar se bo pojavilo zunaj, ne bo moglo ogroziti občutkov, ker bodo ti resnični. Dejavno boste sodelovali pri procesu dela. Iz nič boste ustvarili tisto, kar bo najbolj potrebno. To bo obogatilo vaše izkušnje.

Če ste že nekaj dni plavali na oblakih čustvenih iluzij, bo zdaj precej drugače. Zastoj, upočasnitev in realnost bodo opravili svoje. Negodovali boste nad delovnimi razmerami, a brez potrebe. V glavnem bo vse odvisno od zornega kota.

Partner bo od vas zahteval, da izoblikujete svoja stališča. Prevzemite odgovornost ter povejte, kaj pričakujete in želite. Pozabili boste na svoja načela. V želji po več vas bo ustavilo nerealno pričakovanje prav tam, kjer boste najbolj prepričani, da bo "šlo skozi".

Ne bodite slabe volje, če vam okoliščine ne dopuščajo daljšega potovanja, saj se boste zelo dobro imeli tudi v domačih krajih. Našli boste rešitve v odnosih s partnerjem, v poklicnem življenju in pri sodelovanju z otroki. Bodite pozorni na to, kaj se dogaja okoli vas, sicer boste zmedeni.

Ne upirajte se nenapovedanim spremembam, temveč se prepustite dogodkom. Začetek tedna prinaša uspeh na delovnem mestu. Veliko časa boste posvečali druženju in svojim prijateljem. To ne bo čas norih zabav, ampak večinoma zaupnih pogovorov v dvoje.

Glavo vam bodo zmešale ljubezenske zadeve, zaradi katerih boste pozabili na prijatelje. Težko boste nadzorovali dogajanje, saj se vam bo zdelo, da vam vse uhaja iz rok. Slutili boste končevanje določenega obdobja, ko ste zastavljene cilje dosegali zlahka.

Počakajte s pomembnimi odločitvami glede nakupa ali prodaje, drugih finančnih transakcij, odnosov v ljubezni in tistih, povezanih s starši. Sodelujte s sorodniki in sorodnimi ljudmi na tistem področju, ki ga morate urediti in ki vas zanima.

Nekateri boste še imeli skrbi z zdravjem. Morebitna prevzetnost vas lahko izolira, padec pa spravi v bolniško posteljo. Ne tvegajte preveč, raje delujte v varnem okolju. V delovnem okolju se vam bo znova približevala simpatija. Doživeli boste presenečenje.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta