(FOTO) Zvezde na konju, soncu in postavnih postreščkih

Denis Živčec Denis Živčec
07.06.2020 04:45

Družabno življenje se po pandemiji koronavirusa vrača zelo počasi, zato imajo paparaci še vedno več dela v grmovju kot na rdečih preprogah. A tudi sredi koronskega mrtvila se tu in tam na svetovni sceni kaj zgodi.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Prvič po začetku pandemije se je pokazala kraljica Elizabeta II., ki v Windsorju veselo jezdi ponija z imenom Balmoral Fern.
Profimedia

Prvič po začetku koronakrize se je izza windsorskih zidov pokazala britanska kraljica Elizabeta II. Fotografijo, na kateri monarhinja uživa v enem svojih najljubših hobijev na prostem, jezdenju, je objavila Buckinghamska palača.
Štiriindevetdesetletnica na posestvu gradu Windsor, kamor se je umaknila ob izbruhu pandemije koronavirusa, jezdi 14-letnega ponija po imenu Balmoral Fern. Kot je videti na fotografiji, je kraljica oblečena v suknjič iz zelenega tvida, na glavi ima rožnato ruto, na rokah pa bele rokavice. Tako kraljica kot njen soprog, 98-letni princ Filip, spadata v rizično skupino starejših, ki so bolj podvrženi okužbi s koronavirusom in težjem poteku bolezni covid-19, zato sta ves čas od uvedbe karantene v Windsorju. Od tam sta v minulih mesecih nekajkrat nagovorila narod s sporočilom za javnost ali po televiziji.
Britanska monarhinja je sicer znana po svoji ljubezni do živali, še posebno konjev in psov. Ob selitvi iz londonske Buckinghamske palače v Windsor v sredini marca naj bi tako s seboj vzela tudi svoja corgija Candyja in Vulcana. Minilo je že 68 let, kar je zasedla britanski prestol.
Precej manj idilično kot na njenem travniku je te dni v ZDA, kjer se vrstijo protesti proti policijskemu nasilju nad temnopoltimi. Nasprotovanje Trumpovemu režimu je na svoj način izrazila tudi Julia Roberts, ki te dni nosi zaščitno masko s podobo nekdanjega predsednika Baracka Obame.
Intenzivno pa v dneh samoizolacije uživa Courtney Love, relativno zapita vdova Nirvaninega Kurta Cobaina, ki je na delovno mesto butlerja zaposlila nekdaj znanega ameriškega žigola, ki je še danes v zelo mišičasti formi. Kar je prišel v njeno vilo, razvpita zvezdnica domačega praga ni prestopila. Kdo ve, kaj jo tako zaposluje.

Eros Ramazzotti je svojega konja zajezdil v Bergamu, enem od žarišč koronavirusa v Italiji.
Profimedia
Pravkar gledate Alexa Hemsleyja, moškega, ki si kruh služi kot zasebni butler Courtney Love, vdove Nirvaninega Kurta Cobaina. Nič čudnega, da je že več tednov ni na spregled.
Profimedia
Nekdanji nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger in žena, nekdanja tenisačica Ana Ivanović, na Majorki počitnikujeta z njeno mamo Dragano.
Profimedia
Zvezdnica 50 odtenkov sive Dakota Johnson je soseda zvezdniškega TV-voditelja Jimmyja Kimmla. Čez domačo živo mejo sta posnela zabavno oddajo. Zdaj vidimo, kako je oblečena doma.
Profimedia
Jasno stališče. V času protestov v ZDA Julia Roberts nosi zaščitno masko s podobo Baracka Obame.
Profimedia
Tako zelo se je milijarder Elon Musk, prvi mož podjetja SpaceX, veselil uspešne izstrelitve rakete s kapsulo Dragon proti mednarodni vesoljski postaji.
Profimedia
V dobri formi. Justin Bieber, ki se je zadnje mesece boril s psihičnimi in drugimi zdravstvenimi težavami, te dni doma sam meče na koš.
Profimedia
Shiloh, hči Brada Pitta in Angeline Jolie, ki se počuti kot fant in se zato tudi tako oblači, je praznovala 14. rojstni dan.
Profimedia
Dobro je okreval po koronavirusu. Italijanski operni zvezdnik Andrea Bocelli se v družbi južnoafriške prijateljice sprehaja po ulicah kraja Forte Dei Marmi, oblečen le v brisačo.
Profimedia
Poklapana. Opazno potrta in slabo razpoložena se je zadnjič na sprehod z masko podala Lady Gaga.
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta