(FOTO) Paparaci na delu! To so najbolj obrekovane slike tedna

Denis Živčec Denis Živčec
17.05.2020 04:00

Mrtva sezona družabnih dogodkov se nadaljuje, a k sreči paparaci vestno spremljajo dogajanje v resničnem svetu, kjer se tu in tam kakšna zvezda še pokaže. Sicer v precej bolj vsakdanji različici, kar dela situacijo še toliko bolj zanimivo.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia
Na zapovedano karanteno so se gladko požvižgali mladi premožneži v Miamiju, ki so si na eni od jaht, tik ob obali, omislili razuzdano zabavo, ki so jo mimoidoči opazovali z ogorčenjem.
Profimedia

No, ker živimo v časih družbenih omrežij, nas zvezde z utrinki iz svojega zasebnega življenja pogosto zalagajo kar same. Tako je za najbolj obrekovano fotografijo tega tedna poskrbela kar sama kraljica popa. Sicer ni ničesar potrdila, a je več kot očitno, da govorice o njeni novi zadnjici držijo. 61-letna Madonna si je, kot kaže, zadnjico povečala z vsadki. Najbrž je pričakovala val navdušenja, a požela v glavnem negativne komentarje svojih oboževalcev, od katerih ji je eden na instagramovski zid napisal: "Zakaj si si naredila to grdo umetno rit?" Boleče, a Madonna je reči vedno počela po svoje. Zvezdnica je sporočila tudi, da je po osmih mesecih hudih bolečin končno dočakala prve terapije za svoje boleče koleno.

Najbolj obrekovana slika tedna. Madonna in njena nova zadnjica. Življensko pomemben poseg
Profimedia
74-letna Goldie Hawn in 69-letni Kurt Russell sta si privoščila eno rundo upokojenskega kolesarjenja. S čelado. Pohvalno!
Profimedia
Čudovit smimsel za humor je pokazala igralka Kate Hudson, ki si je omislila masko z narisanimi ustnicami.
Profimedia
Strogi televizijski žirant iz Ameriškega talenta Simon Cowell in njegova Lauren Silverman sta svojim otrokom nakupila za cel avto igrač, da jim med karanteno ne bo dolgčas. Lahko je milijonarjem.
Profimedia
Ta namrščena in od življenja utrujena gospa je nova hišna pomočnica pri princu Harryju in Meghan. Gre za 70-letno Rebecco Mostow, ki je do nedavnega delala pri Beckhamovih.
Profimedia
Elon Musk, mož, ki stoji za znamko Tesla, je svojega sina poimenoval X Æ A-12. Ni znano, ali je to tudi njegovo uradno ime, saj kalifornijski zakoni ne dovoljujejo imen, ki niso sestavljena le iz črk.
Profimedia
Gledate zračni posnetek sprektakularne vile v Los Angelesu, v kateri živita nemška manekenka Heidi Klum in njen mož Tom Kaulitz.
Profimedia
Za ljubitelje mode pravi prizori masakra. Po dveh mesecih prisilnega zaprtja zaradi pandemije so v prestižnem nakupovalnem centru v Maleziji splesneli vsi čevlji in drage torbice.
Profimedia
Dobra fora! Britney Spears se je v času karantene odločila v red spraviti svojo postavo. Bicepsi so videti obetavno.
Profimedia
Kako sta ljubki. Filmska zvezdnica Diane Kruger je s svojo deklico praznovala prvi materinski dan. Ogledovali sta si drevesa.
Profimedia
To je 18 milijonov dolarjev vredno posestvo, ki ga po novem za 220.000 dolarjev na mesec najemata princ Harry in Meghan. Za ponjavo pravkar postavljajo nove kipe.
Profimedia
Rita Ora se je v času samoizolacije strašno zbližala z naravo. Pokazala je, da telovadi kar na travi. Seveda na zelo seksi način
Profimedia
Rada se imata. Adam Sandler, zvezdnik filmskih komedij, je na ulici objemal svojo hčerko Sunny, ki se je vrnila s kosila. Očitno sta se tisto uro zelo pogrešala.
Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta