(FOTO) Čas za čipkaste klišeje: Rdeče perilo hitro zdrsne na spalnična tla

Denis Živčec
14.02.2021 04:15
Na kinodvorane in restavracije ne moremo računati, zato bo v seksi valentinovsko vzdušje letos treba vložiti nekaj več truda. Bolj kot kadarkoli vam tokrat na roko gre rdeče perilo.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Vemo, kaj boste rekli. Spet nam mediji vsiljujejo idejo, da je valentinovo treba praznovati in da je za dan praznovanja ljubezni za žensko neobhodno izgledati kot barska plesalka ali prijateljica noči. Vsekakor ne, pa vendar je lepo, če dan ni podoben dnevu, sploh zdaj, ko smo večino časa doma. In nekaj truda v razplamtevanje vse bolj mlačnega spalniškega ognja je vendarle vredno vložiti. Od tega bosta veliko užitka in zabave imela oba. Morda pa je letos bolj kot kadarkoli prej čas za valentinovske klišeje. Kino in restavracije zaradi pandemičnih ukrepov odpadejo, zato bo za romantično vzdušje potrebnega nekaj več entuziazma. Pa naj bo staromodno, klišejsko in na prvo žogo. Naj bo za praznik ljubezni rdeče spodnje perilo. Zagotovo se kak vsaj približno seksi in poreden kos najde tudi v vašem predalu. Partner bo hvaležen že za minimalen trud.

Profimedia

Tudi večje rdeče hlačke so ljubke

Manj je več, pravijo, in ta misel brez dvoma velja na valentinovo. Praznik ljubezni je praznik slačenja, ne oblačenja, a vsega vendarle ne gre prepustiti naključju. Preprosto je. Le zaupajte rdeči barvi in si privoščite kakšen poredno zapeljiv kos spodnjega perila. Zlata pot do strasti polne noči pelje skozi mehek gozd svile, satena, prosojnih in gladkih materialov ter čipk. Če vam manjka idej in poguma, naj vam nekaj valentinovega modnega navdiha podarijo zvezdnice, ki vsako leto ob tem času družbena omrežja preplavijo s fotografijami, na katerih pozirajo v korzetih, nedrcih, bodijih in porednih rečeh s trakci. A naj ne bo na silo. Ne glede na to, kako bo partner že užival tisti večer, bo vse skupaj zaman, če boste sami med ustvarjanjem vroče atmosfere vsako minuto v stresu. Izberite perilo, ki je seksi, a se v njem dobro in sproščeno počutite. Ob strani pustite pričakovanja modnih revij, ki podobo idealnega ženskega telesa gradijo na potrošniških idealih. Tudi večje rdeče hlačke so ljubke. Ženske se kupovanja spodnjega perila pogosto lotijo strateško in udobje jim je večinoma pomembno vsaj toliko kot zapeljivost. Atraktivno se počutijo ob nošenju perila različnih vrst, ne zgolj tangic in podvezic.

Profimedia

Kako slabo poznamo svoja telesa, je pred leti pokazala zanimiva raziskava, ki je razkrila, da premnoge ženske zase ne znajo kupiti pravega modrca. Zato je v roke treba vzeti meter, sploh zdaj, ko oblačil v prodajalnah ni mogoče pomeriti. Za idealen učinek se mora modrc vašemu telesu prilegati idealno. Tako boste tudi na praznik ljubezni videti kot domače boginje seksa.

Boginje ljubezni v pravilno izbranem modrcu

Nastavite naramnice na modrčku tako, da je sredina prsi približno med rameni in komolcem. Priporočljivo je, da pred nakupom modrca meritev opravi nekdo drug, saj je takšna po navadi bolj natančna. Pri merjenju prsnega obsega stojte vzravnano z rokami ob telesu. Šiviljski meter položite čez hrbet na mestu kjer običajno zapenjate modrc. Izdihnite ves zrak in izmerite obseg neposredno pod prsmi. Meter mora biti medtem čim bolj vzporeden s tlemi. Zapišite izmerjeni obseg, zaokrožen na najbližji centimeter. Tudi pri merjenju prsnega obsega stojte vzravnano, z rokami ob telesu in položite meter čez hrbet ter izmerite obseg čez najširši del prsi, običajno čez prsne bradavice. Pazite, da se meter le dotika prsi in jih ne stiska. Izmerjeni obseg zapišite in odštejte od prej izmerjenega podprsnega obsega. Tako boste dobili razliko, ki določa globino vaše košarice. Če je prsni obseg za 12 do 14 centimetrov večji od podprsnega, praviloma ustreza košarica A. Lahko pa uporabite tudi tabelo velikosti. Če ste se v karantenskih mesecih zredili, izberite kak malce bolj sproščen, elastičen in udoben kos perila, v katerem ne boste videti natlačeno.

Profimedia

Če se vas bo polotil občutek, da bi se s spodnjim perilom za ta večer lahko potrudili bolj, to odmislite in se sprostite. Verjemite, partner se s tem ukvarja mnogo manj, kot se vi. Rdeče spodnje perilo ima namreč to čarobno lastnost, da že po nekaj minutah pristane na spalničnih tleh.

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta