Znano je, kako je Bill Gates varal svojo ženo. Imel je res zanimivo taktiko

D.Ži
09.06.2021 09:27
Bill Gates se po objavi ločitve od Melinde Gates sooča s številnimi neprijetnimi podrobnostmi, ki ga prikazujejo v povsem drugačni luči.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Bill in Melinda Gates. Zdelo se je, da sta usklajena dvojica, a so hormoni očitno bili močnejši. 
Profimedia

Bill in Melinda Gates sta v začetku maja naznanila, da se po 27-ih letih zakona ločujeta, od takrat skoraj ne mine dan, ko ne bi v javnost prišla kakšna pikantna informacija iz njune zasebnosti. Ustanovitelj Microsofta je očitno kar radožive narave. Revija Vanity Fair piše, da je milijarder dlje časa uspešno skrival svoje skoke čez plot. 65-letnik je na delo prihajal v mercedesu, na srečanja z ljubicami pa se je vozil v zlatem porscheju, ki mu ga je dostavil asistent. To je bila njegova učinkovita taktika za varanje Melinde. "Vem, da je imel veliko srečanj, ki v njegovem koledarju niso bili zabeleženi. Sklepali smo, da je z ženo," pravi neimenovan zaposleni v Microsoftu. 

Profimedia

Gates slovi kot strastni zbiralec avtomobilov, njegova šibka točka je znamka Porsche. Nedavno je svojo zbirko dopolnil z električnim avtomobilom znamke Porsche Taycan, pred tem je kupil Porsche 911 iz leta 1979 in Porsche 959, katerega so izdelali samo 337 primerkov. 

Eden od zaposlenih v podjetju pravi, da govoricam o aferah ne verjame, saj je Gates vselej bil pri sestavljanju urnika zelo natančen in da svoj čas deli v 5-minutne termine. Večina njegovih zaposlenih se strinja, da gre za poslovneža z najbolj natančnim urnikom na svetu. 

Profimedia

Slišati je, da naj bi 56-letna Melinda moževe skoke čez plot razkrinkala s pomočjo zasebnega detektiva, kar sicer zanika. Minuli mesec je The New York Times poročal, da naj bi Gates osvajal žensko, ki je nekajkrat delala zanj, neki drugi uslužbenki pa naj bi poslal elektronsko sporočilo, s katerim jo je vabil na večerjo. Na nekakšen zmenek naj bi vabil tudi sodelavko iz svoje fundacije na službenem potovanju v New York. Upravni odbor Microsofta je zaradi njegovega spornega obnašanja leta 2019 sprožil preiskavo, malo za tem je odstopil z mesta direktorja. Tiskovna predstavnica je takrat trdila, da to nima nikakršne povezave z afero. The New York Times piše tudi, da naj bi vsi zaposleni v Microsoftu morali podpisati pogodbo o varovanju podatkov, da ne bi širili informacij o Gatesovem načinu dela. Za vrat naj bi jim dihali tudi vrhunski odvetniki, s katerimi se je podjetje izdatno oborožilo. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta