Tudi v Sloveniji priljubljena turška zvezdnica se je zamerila gledalcem: "Te ni sram, da poziraš za rusko revijo?"

D.Ži
25.03.2022 09:03

Medtem ko nekateri ugibajo, ali se ena največjih zvezdnic turških televizijskih serij spet bori s psihičnimi težavami, se drugi zgražajo nad njeno promocijo v državi, ki napada Ukrajino.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Turška igralka Meryem Uzerli (38) je slovenski javnosti najbolj znana po vlogi neustavljive Hurem v seriji "Sulejman Veličastni". Pred kratkim je rodila drugič, po porodu pa se je odločila, da bo svojo postavo izklesala do popolnosti. Oboževalci so zelo zaskrbljeni zaradi njene nenadne izgube teže.

Zdi se, da je igralka ubrala zelo strog shujševalni režim. Mnogi menijo, da pravzaprav ni trenirala, ampak da ima resne zdravstvene težave, beremo celo, da naj bi se spet borila z depresijo, zaradi katere si je nekoč bojda  že poskušala vzeti življenje.

Igralka je zanosila s poslovnežem Canom Atesom (52), ki je od nje starejši 17 let. Na snemanju jubilejne 100. epizode Sulejmana Veličastnega je pobegnila s snemanja, kasneje pa se je izvedelo, da jo je nekdanji zaročenec Ates silil v splav in jo vrgel iz stanovanja. Zaradi tega naj bi se dlje časa borila s psihičnimi težavami. Ko je rodila svojo prvo hči Lauro, se je njeno življenje povsem spremenilo. 

 
Profimedia

Kmalu zatem se je posvetila lepotnim posegom. Štirikrat so ji povečali ustnice, poudarili ličnice in ji dvignili obrvi. Mati dveh hčera je zdaj v srečni zvezi, oče male Lily Koi pa se spretno skriva pred javnostjo.

Veliko prahu je pred dnevi dvignilo njeno poziranje za naslovnico ruske izdaje revije Hello. Oboževalci so zelo razočarani in so svoje mnenje izrazili v številnih komentarjih na njenem Instagram profilu. Tudi zato, ker je igralka zaslovela z vlogo Hurem, ukrajinske sužnje. "Pojavljanje v ruski reviji trenutno ni nekaj, na kar bi morali biti ponosni, nasprotno, sram naj vas bo,"  ji sporoča sledilcev. "Medtem ko ves svet podpira Ukrajino, vi reklamirate Rusijo. Sram naj vas bo," je dejal drugi.

"Ali ne bi bilo prav, da svoje občinstvo, ruske simpatizerje, ki jim propagandni stroj pere možgane, opozorite na resnico? Žalosti me, ker mati dveh otrok molči, medtem ko Rusi obstreljujejo porodnišnice v Mariupolu," je dodal tretji.

Profimedia

Mnogi so se spraševali, zakaj igralka ne govori o vojnem stanju v Ukrajini, drugi pa menijo, da je s to potezo "pokazala svoj pravi obraz".

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta