Zelo čustveni Aljoša Bagola spregovoril o svojem zakonu: "Seveda sva kdaj tudi ‘na nož’ in se krešejo iskre"

D.Ži
22.03.2022 09:30

Marketinški guru in lepa igralka imata na prvi pomladni dan pred dvanajstimi leti prav posebne spomine.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Marko Vanovšek

Prvi pomladni dan je brez dvoma prav poseben datum, saj naznanja vstop v za mnoge najbolj romantičen del leta. Nekateri imajo nanj tudi prav posebne spomine. Med njimi sta marketinški guru Aljoša Bagola in njegova čedna žena igralka Iva Krajnc Bagola, ki uradni vstop v pomlad vsako leto pričakata polna lepih spominov. Prav na prvi pomladni dan se je namreč začela njuna ljubezenska zgodba, ki še traja in cveti. Že dvanajst let, piko na i ljubezni pa je pristavila devetletna hčerka. 

O tem, kako sta se spoznala, se je Bagola razpisal tudi na svojem Instagramu. 

"Pred točno dvanajstimi leti sem na prvi pomladni dan (oz. večer) spoznal Ivo Bagolo. Ducat let je švignil mimo kot kakšen cucati na avtocesti, in tukaj stojiva blagoslovljena s krasno, skoraj devetletno hčerko - ljubeznijo najinega življenja, in zakonom, kjer se vedno trudiva premagovati ovire, nasprotja in kljubovanja ter namesto naveličanosti gojiva zveličanost ljubezni. Seveda sva kdaj tudi ‘na nož’ in se krešejo iskre, a si prizadevava, da je to tako kot v priloženem v videu. Iva, kljub temu, da z leti moj nos še bolj raste, upam, da boš vedno dosegla moje ustnice, ki so zmeraj v pričakovanju tvoje lepote in ljubezni. Na pomlad, na ljubezen!" je svoje sledilce presenetil z zelo osebnim zapisom. Dodal je tudi posnetek z njune poroke. Tiste torte že davno ni več, ljubezen pa je ostala. 

Čestitke ob obletnici kar dežujejo, med komentarji se je oglasilo tudi nekaj znanih Slovencev. "Naj cvetiii še naprej!" jima želi Maja Keuc Amaya. "Kako lepo in iskrene čestitke," kliče Hajdi Korošec Jazbinšek. "Naj se iskri od ljubezni!" dodaja Mojca Fatur

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta