(FOTO) Bori se z alkoholizmom: Dolgo je nismo videli, zdaj pa se je zvezdnica pokazala v obleki z izjemnim razporkom

D.Ži
21.03.2022 09:30

Lepa Anne Hathaway svojo zasebnost skrbno skriva, o depresiji in odvisnosti pa se je odločila jasno spregovoriti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
   
Profimedia

Igralka Anne Hathaway in njen kolega Jared Leto sta blestela na premieri svoje nove serije "WeCrashed" v Los Angelesu. Tam sta nekaj minut tudi pozirala fotografom.

Profimedia

39-letne Anne že dolgo nismo videli na rdeči preprogi. Blestela je v svetlo modri obleki, ki je poudarila njene dolge noge. Izrez obleke je razkril tudi njen natrenirani trebušček in glede na izbiro kombinacije res ni presenetljivo, da so bile vse oči uprte vanjo.

Profimedia

Hathawayeva se je med hollywoodske prvoligaše prebila z vlogo v filmu Princeskin dnevnik, nato še v uspešnici Hudičevka v Pradi, kjer je blestela ob Meryl Streep

Anne Hathaway in Jared Leto na premieri nove serije WeCrashed. 
Profimedia

Slavna igralka svojega zasebnega življenja ne mara preveč deliti z javnostjo, od leta 2012  je poročena z Adamom Shulmanom. Poročila sta se v Kaliforniji, danes pa slovita kot eden najbolj trdnih zvezdniških parov.

LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - MARCH 17: Global Premiere Of Apple TV+'s 'WeCrashed' held at the Academy Museum of Motion Pictures on March 17, 2022 in Los Angeles, California, United States. 17 Mar 2022,Image: 671576012, License: Rights-managed, Restrictions: NO France, Model Release: no, Pictured: Anne Hathaway, Credit line: Profimedia (foto: Profimedia)
Profimedia

Kljub temu, da svojega moža in otrok načeloma ne izpostavlja očem radovedne javnosti, pa je Anne zelo odkrito spregovorila o svojem težkem boju z depresijo in odvisnostjo od alkohola.  

Profimedia

"Oktobra 2018 sem prenehala piti, in to vsaj za naslednjih 18 let. Pravzaprav, dokler je sin z mano doma. Ni mi všeč, kar počnem, prihaja v leta, ko me potrebuje že od jutra. Nekega oktobrskega dne sem prišla ponj v vrtec vsa omamljena. Nisem vozila, a je že to, da sem bila opita, bilo dovolj. Sploh mi ni bilo všeč," je razkrila. 

Profimedia
Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta