(FOTO) Nihče ne verjame, da je legendarna lepotica stara že 67 let. Čakajte, da jo vidite v kopalkah ...

D.Ži
17.03.2022 11:41

Christie Brinkley tudi v zrelih letih ostaja ena najbolj atraktivnih žensk na modni sceni. Skrbno pazi nase in se jezi, ker v tej industriji ni prostora za več njenih vrstnic.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška manekenka, igralka in podjetnica Christie Brinkley niti slučajno ne razmišlja o tem, da bi se pri 68 letih umaknila iz modnega sveta. Za kaj takega tudi ni razloga, saj je še vedno videti fantastično.

To je potrdila z novo fotografijo na Instagramu, kjer je pokazala brezhibno postavo v enodelnih modrih kopalkah.

Profimedia

"Hvaležna," je zapisala ob opisu fotografije, na kateri se sprehaja po peščeni plaži, prizor pa je med njenimi oboževalci vzbudil začudenje.

Profimedia

"Vau, izgledaš čudovito!", "Brez napak", "Kraljica kopalk", "Popolna si", "Lepa ženska" so le nekateri izmed številnih komplimentov, ki jih je prejela, nato pa skrivnost svoje atraktivnosti razkrila v instagramovskih zgodbah. 

Profimedia

Christie je pokazala, kako izgledajo njeni dnevni obroki. Večinoma temeljijo na obilici sveže zelenjave in sadja ter superživilih, kot so chia semena.

Profimedia

Ob neki priložnosti je za revijo People priznala, da hodi na tretma Xeomin, ki je podoben botoksu, vendar je poudarila, da z njim ne pretirava in ji ga vbrizgavajo le med obrvmi.

Profimedia

Christie je bila na vrhuncu slave v 70-ih in 80-ih letih prejšnjega stoletja, ko je krasila naslovnice znanih modnih revij in odpirala modne revije največjih oblikovalskih hiš. Razglašali so jo za eno najbolj seksi in najlepših žensk na svetu.

Manekenka sicer ne zanika, da si občasno privošči tudi kakšen lepotni poseg.
Profimedia

Čeprav so nekateri trdili, da bo njene kariere konec, ko bo dopolnila 30 let, še vedno dela.

Profimedia

"Premlada sem, da ne bi delala, in rada imam svoje delo," je lani povedala za The Times in spregovorila tudi o problemu premajhne angažiranosti starejših žensk v modni industriji.

Profimedia

"V tej panogi delam zadnjih 47 let in se je sčasoma spremenila, a starejše ženske še vedno niso dovolj vključene v posel. Ženske mi pravijo, da se vidijo v tem poslu, želijo biti elegantne in opažene," pravi.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta