Tast brutalno udaril: Princ Harry je leni idiot, sploh ni pravi moški in poleg moje hčerke hodi kot fantek

D.Ži
26.04.2022 11:20

Razvpiti Thomas Markle si je spet dal duška in se temeljito izkašljal o svoji hčerki in njenem možu. Napovedal je tudi svoj prihod v London.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Thomas Markle ne zamudi priložnosti, ko lahko oblati svojega slavnega zeta. 
Profimedia

Princ Harry je idiot. To je v eksplozivnem intervjuju za GB News dejal njegov tast, oče vojvodinje Meghan. Pravi tudi, da se strinja z Donaldom Trumpom, nekdanjim ameriškim predsednikom, ki je pred časom izjavil, da Harryja žena v zakonu vleče za nos.  

Profimedia

Thomas Markle (77), ki se že leta odkrito prepira s hčerko prek medijev, je potrdil, da bo prišel v Veliko Britanijo na praznovanje 70. obletnice vladanja kraljice Elizabete II. Tam naj bi se poskušal spraviti z Meghan in spoznati vnuka Archieja in Lilibet. Markle leta 2018 ni prišel na poroko Harryja in Meghan, uradno zaradi okrevanja po operaciji srca. Napoveduje, da bo poskušal popraviti slab odnos z njima.

Meghan in Thomas Markle v nekih povsem drugih časih. 
Profimedia

"Komaj čakam, da spoznam kraljico Elizabeto II., ker ji želim pokazati, da jo spoštujem. Rad bi spoznal tudi princa Charlesa in se mu zahvalil, da je pospremil mojo hči do oltarja in poklepetal z njim, ker mislim, da imava veliko skupnega. Oba sta lastna otroka odpisala," pravi Markle.

Markle je v nenavadnem televizijskem nastopu kritiziral tudi Meghan, ki med nedavnim obiskom kraljice s seboj ni pripeljala otrok. To potezo je opisal kot "klofuto kraljici".

Profimedia

"Mislim, da ima pravico spoznati svoja pravnuka. In če bosta prišla tokrat, upam, da jih bosta pripeljala s seboj v London," je dejal in nato udaril po princu Harryju. Zameri mu, ker je okleval, ali bo na babičin jubilej sploh prišel, bojda zaradi varnostnih razlogov.

Profimedia

"Obnaša se kot otrok. Ob moji hčerki hodi kot majhen fant. Ni moški. Pravijo, da je bil v vojski, vendar ne verjamem, saj je bil vedno lenuh in bo to tudi ostal. Njegov brat William je pravi moški, kot je njegov oče Charles, Harry nikoli ne bo odrasel. Je idiot, " pravi Meghanin oče, ki se seveda strinja s trditvami nekdanjega ameriškega predsednika Trumpa, da Meghan Harryja vleče za nos. Kakor koli si lahko že to razlagamo.  "Mislim, da je to edina stvar, s katero se bom strinjal s Trumpom," pravi Markle, ki napoveduje, da se bo zakon Harryja in Meghan končal zelo slabo.

Harry o prihodu v London še vedno premišljuje, kljub temu, da so mu na dvoru zagotovili, da bo za njegovo varnost več kot dobro poskrbljeno. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta