(FOTO) Še prepoznate eno najbolj znanih žensk na svetu? Zvezdnica vse bolj spominja na lutko

D.Ži
30.11.2021 10:05

Demi Moore je na podelitvi britanskih modnih nagrad pritegnila veliko pozornosti, a iz povsem napačnih razlogov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Hollywoodska igralka Demi Moore je bila ena glavnih zvezdnic britanskih modnih nagrad, ki so jih podelili v londonskem Royal Albert Hallu. Prišla je vsa bleščeča, a bolj kot njena oprava je pozornost obiskovalcev pritegnila nova drastična sprememba njenega obraza. Niz pomlajevalnih posegov se očitno nadaljuje.

epa

Znano je, da je skozi leta na sebi popravila marsikaj, toda radikalno je postalo januarja letos, ko se je sprehodila po brvi virtualne modne revije v Franciji, mnogi gledalci pa ene največjih hollywoodskih zvezdnic sploh prepoznali niso. 

epa

Tudi v Londonu se je pokazala brez ene gubice in z izrazito togim izrazom na obrazu. Polnila in botoks so naredila svoje. Igralka, ki so jo dolgo označevali za eno najlepših v Hollywoodu, je videti čudaško, nekateri pravijo, da vse bolj spominja na lutko.

Reuters

Oboževalci ugibajo, ali je k togemu izrazu prispevalo ličenje ali pa je Demi dobila novo dozo pomlajeval.

Reuters

Demi je le eno od imen na vse daljšem seznamu zvezdnikov, ki jih je zaneslo. Močno pomlajeni so te dni tudi Madonna, Tom Cruise, eksperimentirala je celo britanska vojvodinja Kate

Demi Moore
 

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta