Snežna kraljica Lindsey Vonn sijala na premieri filma o njeni karieri

S. B.
09.11.2019 06:03

Ameriška smučarska kraljica v pokoju je navdušila na premieri dokumentarnega filma o njeni karieri. Zbrane je slepila z zlato prosojno obleko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osupljiva Lindsey Vonn
Profimedia

Lindsey Vonn: The Final Season, ali po naše Lindsey Vonn: Zadnja sezona, je dokumentarni film o smučarski genialki iz ameriške Minnesote, ki je postala največja smučarska zvezda zadnjih desetletij. Danes je Vonnova stara 35 let, profesionalno se je upokojila, a ljubezen do športa ostaja. To je videti tudi na njeni popolni postavi, s katero je navdušila na premieri dokumentarca, ki bo prvič uradno predvajan 26. novembra na televizijski mreži HBO.
Gledalci bodo videli trnovo pot od mlade smučarke do svetovne in olimpijske prvakinje, ki je s svojimi dosežki postala športna ikona.
Svojega pečata pa lepa svetlolaska ni pustila le na smučišču, pač pa tudi v popularni kulturi. Lindsey Vonn je na premieri povedala: "Počaščena sem, da lahko sodelujem z HBO in da bomo tako skupaj gledalcem ponudili vpogled v mojo kariero. Da s svetom delim svojo zgodbo!"

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta