Pikantna razkritja: Španski kralj je bil spolno tako nenasiten, da so ga morali miriti z ženskimi hormoni

26.10.2021 10:00
Juan Carlos, ki po korupcijskem škandalu živi v Abu Dhabiju, naj bi spal z več kot 5000 ženskami.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Nekdanji španski kralj, 83-letni Juan Carlos se je v času vladanja z ognjem igral na vseh frontah. Korupcijski škandal ga je lani celo odpeljal v nekakšno izgnanstvo, saj že nekaj časa živi v Abu Dhabju. Skoraj legendarno razvpit je tudi njegov nenasitni spolni nagon. Že nekaj časa po Španiji kroži podatek, da naj bi kralj spal z več kot 5000 ljubimkami, o čemer v njegovi neavtorizirani biografiji piše Amadeo Martinez. Kot kaže, pisatelj s številko ni pretiraval. 

Profimedia

Nekdanji policijski komisar, 70-letni José Manuel Villarejo, ki se je zaradi izsiljevanja in pranja denarja znašel na sodišču,  je po poročanju The Timesa podal šokantno izjavo o ponorelem kraljevem spolnem nagonu. "Nacionalna tajna služba je kralju vbrizgala ženske hormone in zaviralce testosterona, da bi nadzorovala njegov libido. Njegova obsedenost s seksom je postala državni problem," pravi. 

Profimedia

Villarejo sicer ne želi biti vpleten v ta vrtinec nebrzdane naslade. Za kraljevo odvisnost je izvedel preko nekdanje kraljeve ljubimke in zaupnice, Corinne zu Sayn-Wittgenstein.

Profimedia

Vaše mnenje šteje!

Vaše mnenje šteje!

Sodelujte v anketi in pomagajte soustvarjati prihodnost naših vsebin.

Sodelujte
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta