(FOTO) Zvezdnica na zabavi osupnila z izjemno kratko obleko. Že en napačen gib bi sprožil škandal. Ji je uspelo?

D.Ži
26.04.2022 09:25

Blake Lively je blestela na rojstnodnevnem žuru manekenke Gigi Hadid in slavljenko s svojo modno izbiro skoraj zasenčila.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Manekenka Gigi Hadid je za svoj 27. rojstni dan priredila veliko zabavo v newyorškem zasebnem klubu Zero Bond. Tja so prišla številna znana imena iz sveta mode, tudi njena sestra Bella Hadid, legendarna manekenka Helena Christensen, Martha Hunt, Emily Ratajkowski in druge znane dame. Med gosti je bila tudi igralka Blake Lively. Lepa 34-letnica je na zabavo prišla v zelo spektakularni vijolični obleki s podpisom Sergia Hudsona.

Profimedia

Izbrala je model s strateško postavljenimi navpičnimi šivi, ki vizualno stanjšajo postavo. Čeprav je sama obleka že zaradi barve zelo vpadljiva, se je Blake odločila, da jo dopolni z rdečo torbico.

Profimedia

Rdeči so bili tudi salonarji Christiana Louboutina, njenega najljubšega oblikovalca čevljev, iz brušenega usnja z zlato peto.

Profimedia

Obleka skoraj ne bi mogla biti krajša, kar je zahtevalo veliko previdnost pri premikanju. Že en napačen korak bi lahko razkril preveč, kar bi fotografi zagotovo ujeli, Blake pa bi izpadla nedamsko. 

Na srečo je bila Blake pri nošenju mini kroja zelo spretna, zato je večer minil brez modnih in drugih zdrsov.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta