(FOTO) Ste videli, kakšen razporek je imela voditeljica jutranjega TV-programa? Gledalci so bili zelo budni

D.Ži
19.04.2022 12:45

Iz minute v minuto je obleka lezla navzgor in razporek se je razpiral. A zvezdnica se ni pustila zmesti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Srbska televizijska voditeljica Jovana Jeremić je v jutranji oddaji na TV Pink presenetila z zelo drzno opravo. Blic piše, da se je kot vedno pojavila dobro razpoložena, oblečena pa je bila v obleko z ogromnim razrezom, ki ji je kasneje povzročal težave.

Obleka, ki je poudarila njen dekolte, se je med sedenjem preveč dvignila in razkrila več, kot je bilo načrtovano. Jeremićeva se na to sicer ni ozirala. Oddajo je suvereno vodila naprej, kot da se ni nič zgodilo.

30-letna Jovana je ena najbolj priljubljenih televizijskih osebnosti v Srbiji in vzbuja pozornost, kjer koli se pojavi. Pogumne modne kreacije ji niso tuje, ob neki priložnosti pa so jo primerjali z junakinjo Zvezdnih stez, potem ko je v oddaji nosila vesoljski zelen kombinezon. 

Po poročanju srbskega Blica je Jovana pred kratkim sporočila, da se je ločila od moža Vojislava Miloševića in da je pripravljena na novo ljubezen. Snubcev bojda ne manjka. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta