(FOTO) Lepa igralka spregovorila o svojih intimnih prizorih: Tega zagotovo ne bom gledala skupaj s starši

D.Ži
28.03.2022 10:12

Simona Ashley blesti v seriji Bridgerton, v kateri bo očitno pokazala tudi svojo divjo stran.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Britanska igralka Simone Ashley je te dni v središču pozornosti zaradi vloge v drugi sezoni uspešnice Bridgerton, za katero pravi, da je polna spolne napetosti, zato je ne bo gledala s starši.

Profimedia

"Druga sezona je veliko bolj očarljiva, veliko je drame in spolne napetosti. Moji starši jo bodo gledali, a ne z mano," je v intervjuju za Net-a-Porter povedala 26-letna Simone.

Profimedia

Poleg tega je naredila tudi zelo atraktiven posnetek, na katerem nosi zeleno obleko z globokim izrezom in stranskimi razporki, pa tudi pleteni top in široke hlače.

Profimedia

Serija Bridgerton je že v prvi sezoni, v kateri sta nastopila Phoebe Dynevor in Regé-Jean Page, zaslovela zaradi zelo vročih spolnih prizorov. 

Profimedia

Po poročanju portala The Sun lahko oboževalci zdaj pričakujejo nekoliko mirnejšo romanco med novima glavnima junakoma, Anthonyjem Bridgertonom, ki ga igra Jonathan Bailey, in Kate Sharme, ki jo igra Simone.

Profimedia

Posnela sta triminutni prizor seksa, gledalci pa bodo na kočljive prizore morali počakati do konca sedme epizode.

Profimedia

"Nikoli nismo posneli spolnega prizora, ki bi bil sam sebi namen. Tega ne bomo nikoli naredili. Vse služi širšemu namenu. V tej sezoni gre za drugačno zgodbo in nove like, Anthony in Kate sta zelo drugačen par od Daphne in Simona. To je druga zgodba," je pojasnil Chris Van Dusen, eden od ustvarjalcev serije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta