(FOTO) Ups! Zvezdnica se je čudovito uredila, a kaj, ko so vsi opazili predvsem njene bež spodnje hlačke

D.Ži
03.03.2022 10:27

Precej nesrečno roko je lepa Blake Lively imela pri izbiri obleke. Nehote je na premieri njegovega filma zasenčila moža.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Ameriška igralka Blake Lively je popolnoma zasenčila svojega moža Ryana Reynoldsa na newyorški premieri njegovega novega filma "The Adam Project". Tako zelo zapeljivo urejene je nismo videli že dolgo. 

Profimedia

34-letna Blake, ki se mnogim zdi najlepša igralka v Hollywoodu, je zbrane očarala v elegantni obleki z impozantnim dekoltejem. Ob prihodu ni slutila, da ji bo prav zapeljiva modna kreacija tekom prireditve delala toliko preglavic. Obleka se je premikala in zatikala, igralka jo je morala večkrat popraviti in namestiti, pri tem pa je nehote razkrila svoje bež spodnje hlačke.

Profimedia

Kočljiv trenutek je prebrodila kot profesionalka in vse skupaj pospremila z nasmeškom.  

Profimedia

Lepa Blake je tesna zaveznica in podpornica svojega moža Ryana, pogosto ga spremlja na družabnih dogodkih. Poročena sta od leta 2012. Spoznala in spoprijateljila sta se na snemanju filma Zelena svetilka leta 2011, v katerem sta tudi igrala zaljubljenca.

Profimedia

Decembra 2014 se jima je rodila hčerka James, septembra 2016 hči Inez, tri leta pozneje pa še tretja hčerka Betty.

Profimedia
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta