(VIDEO) Presenečeni pogledi: V prodajalno s sladoledom je vstopila v spodnjem perilu, da bi si okoli obraza ovila obleko

A.L.
05.01.2022 11:41
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Na novoletni dan se je v Argentini začel širiti posnetek ženske, ki v prodajalno s sladoledom vstopi oblečena v spodnje perilo, v rokah pa drži obleko. Na zahtevo osebja, naj si nadene masko, si ženska okoli glave ovije lahko poletno obleko. Dogajanje je posnela tudi nadzorna kamera, posnetek pa se je že razširil po spletu.

Osebje je žensko pozvalo, naj si nadene masko, ta pa je protestirala. Pozivala naj bi, naj ji ne govorijo, naj si nadene masko, in dodala, da to že počne. S posnetka je razvidno, da v rokah ni držala maske, pač pa obleko. Zaposleni je zaradi neupoštevanja pravil niso želeli postreči, zato je prodajalno zapustila. Posnetek si lahko pogledate TUKAJ.

Razgaljena ženska je v nelagodje spravila tudi druge goste, v tistem času je sladoled kupoval moški v družbi treh otrok. Tudi on maske ni nosil pravilno, imel jo je namreč pod nosom, a kot kaže, osebje s tem ni imelo težav.

Sicer pa ženska naj ne bi bila edina, ki ni nosila maske. Bila je ena od enajstih ljudi, skupini pa je na koncu vendarle uspelo kupiti sladoled in si priskrbeti ustrezno zaščito za obraz. Argentina namreč trenutno zahteva, da vsi ljudje nosijo masko ali drug kos oblačila, ki bo pokrival njihov nos in usta. V kolikor lahko vzdržujejo razdaljo dveh metrov, lahko masko ali oblačilo odstranijo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta