(FOTO) Pri komaj 18-ih je blestela na razuzdanih zabavah bogatašev, nato pa sprožila škandal

D.Ži
21.01.2022 09:21

Ambra Gutierrez je svoj čas bila ena od lepotic iz "bunga-bunga" scene, a se je umaknila, ko je izvedela, da zabavo deli z mladoletnimi prostitutkami.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Italijanska manekenka in nekdanja mis Ambra Gutierrez se je fotografirala na eni od plaž v Miamiju, kjer je v oranžnem bikiniju pritegovala poglede in ponosno razkazovala svojo izklesano postavo.  

29-letnica je bila glavna zvezda, tako v morju kot ob njem, pozornost radovednih plavalcev in paparacev, ki so bili ob pravem času na pravem mestu, je ni prav nič motila.

Na svojem Instagram profilu je delila tudi nekaj fotografij s svojimi 260.000 sledilci ter si prislužila številne všečke in komplimente.

Profimedia

Očarljiva lepotica je postala znana, ko se je kot 18-letnica udeleževala razvpitih bunga-bunga zabav, povezanih z nekdanjim italijanskim premierjem Silviom Berlusconijem. Ko je izvedela, da so na druženjih prisotne tudi mladoletne prostitutke, je pobrala šila in kopita ter se odločila o vsem javno spregovoriti.

Poleg tega je Ambra obtožila slavnega hollywoodskega nasilnika, producenta Harveyja Weinsteina, da jo je napadel, medtem ko si je leta 2015 ogledoval njen fotografski portfelj.

Profimedia

Tisti večer je stopila v stik s policijo in dan pozneje posnela video, v katerem Weinstein priznava, da ​rad zagrabi ženske proti njihovi volji. Kljub temu je generalni državni tožilec nato ugotovil, da ni dovolj dokazov za tožbo.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta