(FOTO) Največkrat javno prevarana nogometaševa žena prekinila molk in pojasnila, kako mu je vse oprostila

D.Ži
11.02.2022 11:31

Wayne Rooney in žena Coleen imata za seboj kar nekaj burnih let, a sta očitno našla pot iz zakonske drame.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Žena nogometaša Wayna Rooneyja, 35-letna Coleen, je v novem dokumentarcu o zvezdnikovem življenju razkrila vse o njegovih odvisnostih, pa tudi o aferah z različnimi ženskami.

Profimedia

"Zdaj ne bi stala tukaj, če mu ne bi odpustila," je o njegovih skokih čez plot dejala Coleen. Wayne je sicer znan po številnih zunajzakonskih aferah, pogosto pa je zardeval tudi pred novinarji, ko so ga ujeli pri varanju.

Profimedia

V dokumentarnem filmu se je Coleen ozrla na njuno 20-letno razmerje in 14 let zakona. Wayne je iskreno povedal, kako je takoj vedel, da bo pred oltar stopil prav z njo. "Mislim, da sem imel 11 ali 12 let, ko sem se odločil, da se želim poročiti s Coleen. Takoj sem ji povedal. Rekel sem ji, da želim, ko bova velika, z njo stati pred oltarjem in imeti otroke. Gledala me je, kot da sem nor," se spominja nogometaš.

Profimedia

"Je pravi šarmer, tako me je tudi osvojil. Bolj ko sva se zbliževala, bolj je postajal prepričan, da je to res to," dodaja ona. Zvezo sta začela kot 16-letnika. Že na začetku razmerja je nogometaš svojo sedanjo ženo varal s prostitutkami, v javnost pa je pricurljal njegov prvi prešuštniški škandal, preden sta se leta 2004 poročila. Nogometaš je afere sprva zanikal, a jih je na koncu vendarle priznal.

Profimedia

Wayne in Coleen sta se poročila leta 2008 v Portofinu, v dokumentarcu pa se je ona spomnila tudi, kako se je odzvala na prve prevare. "Takrat sva bila še zelo mlada in sva se veliko prepirala. Vedela sem, s kom se druži in da to ni dobro zanj. Do določenega trenutka sem molčala," pripoveduje. Dodala je, da je bil glavni krivec njegovega vedenja alkohol, kar priznava tudi sam.

Profimedia

"Vse, kar se je zgodilo, je res. To ne pomeni, da mi Coleen ni všeč, le napačno sem se odločal," o svojih škandalih razmišlja nogometaš. Coleen je v težkih časih podporo našla v družini. Vesela je, da so skupaj premagali vse njegove afere in odvisnosti.

Profimedia

"Z njim sem šla skozi vse. Ni bilo lahko, a sem mu odpustila. Mislim, da je po vsem tem neverjetno, kje sva danes. Oba sva srečna, ker sva močna človeka in sva se o vsem pogovorila. Še danes se pogovarjava o tem," je zaključila.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta