(FOTO) Med koncertom ubili ženo nogometnega zvezdnika. Je šlo za kruto maščevanje?

D.Ži
03.02.2022 09:20

Lepa Cristina Arandi je za seboj pustila užaloščenega moža in tri otroke. Preiskava tragedije v priljubljenem nočnem klubu še teče, teorij je veliko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Profimedia

Paragvaj je pred kratkim pretresla tragedija. Cristina Viti Arandi je bila ubita, pet drugih pa ranjenih v streljanju v nočnem klubu med koncertom. Cristina je bila žena paragvajskega nogometaša Ivana Torresa, ki igra za tamkajšnji klub Olimpia, nastopil pa je tudi že za paragvajsko reprezentanco. Preiskava še teče, teorij o tem, kaj in zakaj se je zgodilo, je veliko. 

Najprej so sklepali, da je šlo za nesrečen splet naključil, a so se medtem pojavile nove podrobnosti, ki so osvetlile morebitno ozadje napada.

Profimedia

Nesrečna Cristina je bila v času, ko jo je metek zadel v glavo, v družbi svojega moža. Poskušal ji je pomagati, a je na žalost umrla na poti v bolnišnico.

Vse to se je dogajalo v VIP predelu dvorane, kjer je varovanje običajno na zelo visoki ravni, zato so mediji v Paragvaju odprli vprašanje, kako se je lahko zgodilo, da so se do uglednih gostov prebili oboroženi ljudje.

Po nekaterih virih naj bi bil Cristinin umor del maščevalnega načrta narkomafije. Njen oče je eden od inšpektorjev na lokalni policijski postaji in je zadolžen za lovljenje preprodajalcev mamil, trenutno pa poteka preiskava, ki jo vodi proti kartelu. Cristina je za seboj pustila moža in tri otroke.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta