(FOTO) Soprogi nogometašev sta na podelitvi zlate žoge s svojo atraktivnostjo jemali dih

D.Ži
30.11.2021 11:21

Čeprav naj bi glavne zvezde dogodka bili nogometaši, jim je nekaj čednih partneric ukradlo velik del pozornosti.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj

Lionel Messi in Antonella Roccuzzo sta na prireditev prišla s svojimi tremi sinovi. 

Profimedia

Lionela Messija so že sedmič razglasili za najboljšega nogometaša sveta, na podelitev zlate žoge v Parizu pa je prišel z ženo Antonello Roccuzzo in tremi sinovi - Mathejem, Thiagom in Cirom.

Reuters

Medtem ko so se fantje za to priložnost z očetom modno uskladili, je Antonella poglede na rdeči preprogi kradla v zlati obleki, ki je poudarila tudi njen bujni dekolte. Niti nogometaš ni mogel odtrgati oči od svoje žene, čeprav njuna ljubezenska zgodba traja že od otroških let.

Reuters

Messi je namreč ljubezen svojega življenja spoznal pri komaj petih letih, v intervjuju pa je priznal, da se je vanjo zaljubil pri devetih. Parček se je spoznal preko Antonellinega bratranca Lucasa, ki je bil Messijev najboljši prijatelj v otroštvu. Ko so se fantje igrali, se jim je včasih pridružila tudi ona. Poročila sta se junija 2017 v Argentini. Leta 2012 se jima je rodil prvi sin, leta 2015 drugi, leta 2018 pa se jima je rodil še tretji.

Reuters

Ni bila pa Antonella edina soproga, ki je v Parizu jemala dih. Svojega moža je skoraj povsem zasenčila Anna Lewandowska, ki je navdušila z veliko mero seksapila. Žena Roberta Lewandovskega je ta večer bila zelo dobro razpoložena, nosila je oprijeto črno obleko, ki je poudarjala njeno vrhunsko formo.

epa

Velja za veliko moževo zaupnico in svetovalko. Diplomirala je iz kineziologije in nekoč je tekmovala celo na svetovnem prvenstvu v karateju. Jedilnik svoje družine je skrbno načrtovala.

Robert in Anna Lewandowski sta bila eden najbolj elegantnih parov podelitve. 

Reuters

"Najpomembnejši so treningi in kakovostna prehrana. Izogibamo se laktozi, izdelkom iz pšenične moke, jemo veliko rib, občasno pijemo sok rdeče pese s cimetom ali kajenskim poprom," je povedala za nemški Bild

Reuters
Reuters
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta