Ženo nogometnega zvezdnika prijeli na ilegalni zabavi: "Kaznovali so me, ker sem preveč lepa"

D.Ži
16.02.2021 11:17
Bodoča bivša žena Riyada Mahreza si je sredi pandemije privoščila malo razvedrila in večer končala z dvema policijskima kaznima.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Rita Johal in Riyad Mahrez sta pravkar sredi ločtvenega postopka.
Profimedia

Rito Johal, ženo znanega nogometaša kluba Manchester City Riyada Mahreza, je policija prijela na ilegalni zabavi, ki je potekala v enem od londonskih stanovanj. 28-letna težavna spletna vplivnica je na spletu objavila posnetek zabave, ki jo je prekinila policija. "Kaznovali so me zato, ker sem preveč lepa. Vsi smo dobili kazni, brez skrbi," je napisala. "Fantje, je to življenje? Vi se ne zabavate radi?" je dejala policistom, medtem ko so pisali kazni udeležencem zabave.

"Ne med lockdownom," ji je odvrnil eden od njih. Vpila je še kar nekaj časa, dokler ni dobila še kazni za kaljenje javnega reda in miru. "Ni bilo veliko ljudi, morda nas je bilo le pet," je kasneje dejala za The Sun.

Rita in Riyad Mahrez sta se poročila leta 2015, skupaj imata hči Inanyjo, a sta trenutno sredi ločitvenega postopka in živita ločeno. Posnetek razvpite zabave je medtem s spleta že izginil. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta