(FOTO) Na spletu zelo vroče fotografije Senide, ki uživa v kopalni kadi. Nečesa vendarle ni slekla ...

D.Ži
01.03.2022 11:00

Naša atraktivna pevka rada buri domišljijo svojih spletnih sledilcev. Tokrat jih je pozdravila v objemu mehurčkov.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Makovec

Če ste med tistimi, ki na spletu sledijo naši mednarodno uspešni pevki Senidi, potem veste, da se na njenem Instagramu vedno kaj dogaja in da veliko pozornosti posveča fotografijam. Videli smo že celo vrsto atraktivnih dopustniških utrinkov, na katerih je pozirala bolj ali manj brez ličil, tokrat pa je domišljijo svojih oboževalcev razvnela kar v kadi. 

Udobno se je namestila in poskrbela, da so nagajivi mehurčki zakrili vse strateške telesne dele. Uživaško si je privoščila še kozarec rdečega vina. Zanimivo je, da se Senidah kopeli ne predaja povsem gola, temveč to počne v seksi škornjih z vrtoglavo visoko peto in eksotičnim zebrastim vzorcem. 

 

Spletni sledilci, ki jih ima pevka že več kot 394 tisoč, so navdušeni. Hvalijo njeno zapeljivost in jo sprašujejo, ali morda koga čaka. Ne manjka tistih, ki bi se ji med mehurčki radi pridružili. "Kako se pa vi kopate?" jih je vprašala Senidah. Eden od komentatorjev ji je odgovoril: "V lavorju."

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta