(FOTO) Nove dopustniške fotografije Senide v bikiniju razkrile detajl, ki je sprožil plaz odzivov

D.Ži
24.01.2022 11:15

Naša mednarodno najbolj priljubljena pevka te dni uživa nekje v tropih, oboževalci pa analizirajo njene atraktivne dopustniške fotografije.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Klemen Razinger

Mednarodno priljubljena slovenska pevka Senidah te dni uživa v toplih krajih, kje točno, pa ne želi razkriti, najbrž tudi zaradi neprijetnih groženj, ki jih je nedavno prejela. Je pa markantna glasbenica s svojimi skoraj 400.000 sledilci delila več fotografij, na katerih pozira v bikiniju. 

Ne gre prezreti dejstva, da 36-letnica za razliko od mnogih svojih kolegov za obdelavo fotografij ni uporabila Photoshopa, niti jih ni kako drugače obdelala, kar je sprožilo pravi plaz navdušenih komentarjev o tem, kako lepa je tudi brez retuširanja. 

"Kako si lepa", "Kako obožujem to žensko", "Najnaravnejša in najlepša", "Prelepa za ta svet", "Najlepša na Balkanu", "Lepa kot lutka", "Body bomba" , "Kilo dol, kilo gor"«, "Obline, všeč mi je", "Boginja", "Lepa", "Kako si lepa in sladka",  je le nekaj komentarjev, ki jih je prejela.

Senidah je ena najbolj priljubljenih glasbenic v regiji, na svojem Instagram profilu pa pogosto deli utrinke iz zasebnega poslovnega življenja. Zaslovela je z uspešnico "Mišići", oboževalce pa je osvojila tudi s singli "Replay", "Balkanka" in drugimi, ki ne smejo manjkati na njenih množično obiskanih koncertih širom nekdanje skupne države.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta