(FOTO) Po težkih tednih končno našla nekaj miru: Ena največjih slovenskih zvezdnic pozira v bikiniju

D.Ži
20.01.2022 09:55

Senidah ugotavlja, da je življenje pod palmami lepše.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Jure Makovec

Pa je le našla nekaj miru v življenju. Senidah, naša mednarodno izjemno uspešna glasbenica, ki na področju nekdanje skupne države niza hit za hitom, ima za seboj nekaj težkih tednov, brali smo o tem, da naj bi ji grozili.

Neustrašno glasbenico je zagotovo zelo zaskrbelo za varnost sebe in svojih bližnjih, na ulico naj bi stopila le še skrita za velikimi očali in pod lasuljo. Končno pa se je zgodilo tudi nekaj lepega, kar bo vsaj malce omililo posledice stresa.

Senidah je sredi slovenske zime odpotovala v tople kraje. Lokacije svoje poletne pravljice seveda ni razkrila, je pa jasno, da gre očitno za kak tropski otok, kjer čudovito uspevajo palme in se kilometri mivke nikoli ne končajo.

Od tam je svoje spletne sledilce, ki jih je več kot 386 tisoč, razveselila z nekaj fotografijami, na katerih pozira v zapeljivih kopalkah, ki lepo poudarjajo njeno izklesano postavo. Pravi, da je življenje pod palmami boljše. Deluje mirna in spočita. Naj traja! 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta