(FOTO) Kako lep parček! To je moški, v katerega se je zaljubila Ana Soklič

D.Ži
19.05.2021 10:12
Njena skala. Tako naša letošnja evrovizijska predstavnica opisuje svojega fanta Petra, s katerim je že več let v zvezi.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Reuters

Ne glede na to, kako divji so že življenjski viharji, vedno se Ana Soklič lahko vrne v miren domač pristan. In zdaj, ko je rotterdamska evrovizijska avantura zanjo končana, se vrnitve domov in malo bolj mirnih dni v objemu svojega dragega zagotovo že veseli, čeravno bi jo seveda bilo lepo videti tudi v finalu. 

_// "Ti kot nomad dobro veš, da od besed do dejanj, najdaljša je pot."   Vesela in hvaležna, da vam lahko danes zvečer...

Objavil/a Ana Soklič dne Sobota, 22. februar 2020

Ana ni ena tistih estradnic, ki svoje zasebno življenje zavijajo v tančico skrivnosti. Vemo, da je že nekaj časa v zvezi s Petrom Simončičem. Svojemu fantu se je za podporo zahvalila tudi po zmagi na Emi 2020, ko je še stavila na skladbo Voda. Čeprav partnerja ne skriva, pa prav veliko njunih skupnih fotografij na družbenih omrežjih ni, a z nekaj brskanja srečno dvojico le najdemo.

_//Mi2. | Us.

Objavil/a Ana Soklič dne Petek, 01. november 2019

Čeprav ju povezuje marsikaj, Peter iz glasbenih vod ne prihaja, se pa izvrstno znajde na področju razvijanja mobilnih aplikacij, sodeloval je tudi pri razvoju aplikacije Pan map. V eni od objav s Petrom se je Ana spomnila tudi svetopisemskega Petra, za katerega je Jezus dejal, da je njegova skala, torej brezpogojna opora.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta