(VIDEO) Čipke okoli lukenj: Ob nastopu srbskih evrovizijskih predstavnic boste dobili potno čelo

Denis Živčec Denis Živčec
11.05.2021 09:55
Tudi srbska skupina Hurricane je v Rotterdamu oddelala svojo prvo evrovizijsko vajo in, kot kaže, se nam obeta zelo vroč nastop, ki pa Ane Soklič ne bo ogrožal.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Ebu/Andres Putting

Medtem ko naša Ana Soklič v Rotterdamu že nestrpno čaka na sredo, ko bo drugič stopila na evrovizijski oder v Ahoy areni in tam oddelala svojo drugo vajo, so svojo prvo dočakale tudi atraktivne srbske predstavnice. Skupina Hurricane bo poskušala Srbiji mesto v finalu priboriti s temperamentno skladbo Loco Loco. 

Na odru bomo videli Sanjo Vučić, Ksenijo Knežević in Ivano Nikolić. Pripravile so zelo energičen in seksi nastop, temperaturo v dvorani, v kateri bo smelo biti 3500 na koronavirus testiranih gledalcev, bodo še dodatno dvigovale v provokativnih čipkastih opravah z nekaj bleščečimi elementi. V njihovih opravah vidimo veliko lukenj, obdanih z čipko. Prvi komentarji na nekaj objavljenih sekund srbske vaje - prve vaje so zmeraj zaprte za javnost in jih ni dovoljeno snemati - so precej pozitivni. "Njihova povezanost, skladnost in estetika so močnejše kot kadarkoli. Oblečene so v črne čipkaste kostume, Hurricane odlično izvedejo tudi koreografijo. Scena je enostavna, čista in učinkovita, dober kontrast v razmerju z njimi," je eden od komentarjev na priljubljeni ervovizijski spletni strani Wiwiblogs.

Ebu/Andres Putting

Hurricane bodo nastopile v drugem evrovizijskem večeru, 20. maja, kar pomeni, da zaenkrat neposredne grožnje Ani Soklič ne predstavljajo, saj bo ta nastopila že v prvem polfinalu, 18. maja. Stavnice so Srbkinjam naklonjene in jim napovedujejo uvrstitev v finale. Slovenija bo stavce s svojo drugo vajo očitno še morala prepričati, saj nam finala zaenkrat ne napovedujejo, kljub odličnim odzivom na Anin sobotni odrski poskus. 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta