Zgornja Korena: S smehom napolnili dvorano

ŠTR
12.03.2024 16:00

V Zgornji Koreni je Društvo upokojencev Duplek pripravilo Sobotni večer smeha, ki je privabil številne gledalce, željne smeha, in domov niso odšli razočarani.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Priklon nastopajočih na Sobotnem večeru smeha

Nastopali so skupina Skečarjev iz medgeneracijskega centra DANica Duplek in dva harmonikarja - Janko Kramberger in Franc Ferk. "Igra, ki ima štiri dejanja, je njihovo avtorsko delo in nosi naslov Takle mamo. Dogaja se v domu upokojencev, kjer prebivajo živahni uporabniki, med njimi tudi Jožek, ki velja za pravega domskega mačota. Njegova živahnost pa privede do številnih zapletov in komičnih situacij, v katere so vpleteni njegova žena Frida, njegov sosed Srečko, njegova simpatija Rozi in njena najboljša prijateljica Marija, osebje vse od zdravnika dr. Zemljiča, sestre Hilde, fizioterapevtk Lili in Grete do čistilke Mimike, brez katere v domu ne gre. Konec je seveda skrivnost, lahko pa povemo, da ga ni mogoče pričakovati. Odziv publike je bil fantastičen," je o večeru, polnem dobre volje, še zapisala vodja MGC DANica Duplek Manuela Strmšek Adam.

MGC DANica Duplek je jeseni obeležil že sedem let delovanja. Center ponuja veliko aktivnosti starejšim. Z leti se je oblikovalo tudi več interesnih skupin, tako da ima vsak možnost izpolniti svoje želje, talente, predvsem pa kakovostno preživeti prosti čas.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta