(FOTO) Gozd Martuljek: Ženska na električnem kolesu trčila v peško in odpeljala. Peška je hudo poškodovana

ČK
27.09.2024 20:48

Kranjskogorski policisti obravnavajo prometno nesrečo s pobegom, ki se je zgodila v petek okoli 16.40.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
PU Kranj

Po podatkih policije je peška skupaj s še eno osebo hodila po kolesarski poti iz smeri Kranjske Gore proti Belci. Na območju Gozd Martuljka je do njiju pripeljala kolesarka na električnem kolesu in trčila v peško, ki se je pri tem hudo poškodovala. Kolesarka se je za kratek čas na kraju nesreče skupaj s še enim kolesarjem ustavila, nato pa sta se oba odpeljala naprej. Poškodovani peški je prvo pomoč nudilo zdravstveno osebje in jo z reševalnim vozilom prepeljalo v zdravstveno ustanovo.

Kolesarka naj bi bila stara okoli 50 let, močnejše postave, oblečena v rjavo rdečo jakno in s temnejšim električnim kolesom. Z njo je kolesaril tudi okoli 50 let star moški močnejše in višje postave, oblečen v rjavo rdečo jakno in prav tako s temnejšim električnim kolesom. Govorila sta tuji jezik.

Policisti zaradi razjasnitve okoliščin prosijo neznano kolesarko, da se oglasi ali pokliče na najbližjo policijsko postajo ali na Policijsko postajo Kranjska Gora, telefon 00 386 4 5820 700, ali na interventno številko 113. Morebitne priče in kolesarja, ki je kolesaril z njo, tudi prosijo, da  pokličejo na enega od zgornjih kontaktov in posredujejo morebitne koristne informacije.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta