(FOTO) Policisti odsvetujejo uporabo gorskega prelaza Vršič, na območju Dubrovnika valovi v višini tudi do 8,5 metra

A.L., STA
28.09.2020 09:16

Na Primorskem bo po napovedi agencije za okolje danes pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo, do večera pa bo dež ponehal.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Razmere na Vršiču
Pu Kranj

Regijski center za obveščanje Koper je zaradi visokega plimovanja morja in močnega vetra v Piranu danes malo čez osem sprožil sireno javnega alarmiranja. Na Primorskem bo po napovedi agencije za okolje danes pretežno oblačno, občasno bo še rahlo deževalo, do večera pa bo dež ponehal. Burja bo ponehala zgodaj dopoldne. Morje bo danes še rahlo do zmerno vzvalovano.

Sicer pa bo po napovedih agencije Republike Slovenije za okolje danes pretežno oblačno, občasno bo še deževalo, do večera pa bo dež povsod ponehal. Burja bo zgodaj dopoldne ponehala, popoldne bo ponekod na vzhodu zapihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 10 do 17 °C.

Vršič je pobelilo že konec septembra
Pu Kranj

Jutri bo sončno z občasno zmerno oblačnostjo. Zjutraj in dopoldne bo ponekod po nižinah megla ali nizka oblačnost. Najnižje jutranje temperature bodo od 3 do 9, ob morju okoli 11, najvišje dnevne od 14 do 19 °C. 

V sredo bo delno jasno, zjutraj bo po nekaterih nižinah megla ali nizka oblačnost. V četrtek bo na vzhodu še delno jasno, drugod bo spremenljivo do pretežno oblačno. Predvsem na Primorskem in Notranjskem bo občasno rahlo deževalo. Pihal bo jugozahodni veter.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta