(VIDEO) Slavni popotnik prispel na Hrvaško, a od sile prespal v avtu. Tega zneska ni bil pripravljen plačati ...

D.Ži
22.08.2024 10:34

Na posnetku si priljubljeni popotnik umiva zobe pred avtomobilom, drugi moški pa spi v avtu.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Dubrovnik velja ze eno najlepših, a tudi najdražjih mest ob Jadranu. 
Profimedia

V Dubrovnik je prispel potovalni bloger Francesco Sercia, ki svoja potovanja beleži za Instagram. Vendar je bila namestitev zanj predraga, zato je našel alternativno možnost. "Obupani časi zahtevajo obupane ukrepe," je dejal v opisu videa.

Zanj je bilo predrago plačati 64 evrov za nočitev v dubrovniškem hostlu, zato je s še dvema neznanima moškima najel avtomobil za 70 evrov. "Dubrovniku, čudovitemu obmorskemu mestu na Hrvaškem, pogosto pravijo jadranski biser," je pojasnil. Kakšna pa je nato bila njegova noč?

"Če nameravate obiskati Dubrovnik, se pripravite na cene"

Na posnetku si umiva zobe pred avtomobilom, drugi moški pa spi v avtu. "Ta priljubljenost ima svojo ceno. Dubrovnik je znan kot ena najdražjih destinacij na Hrvaškem. Ne glede na to, ali gre za namestitev, restavracije ali celo osnovne turistične dejavnosti, so lahko cene v Dubrovniku bistveno višje v primerjavi z drugimi deli države," je posvaril.

Visoke cene odtehta izjemen šarm mesta. 
Profimedia

"V najvišji turistični sezoni lahko cene narastejo, zaradi česar je manj ugodna izbira za popotnike. Če ga nameravate obiskati, se je pametno pripraviti na visoke cene, ki spremljajo nesporen šarm tega mesta," je dodal.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta