(VIDEO) Ogabno! Dekle na Oktoberfestu za gosti pobira z urinom prepojene hlače in vložke za inkontinenco

D.Ži
01.10.2024 11:48

Zabava na največjem nemškem pivskem festivalu je očitno tako intenzivna, da se nekaterim ne ljubi iti na stranišče.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Na največjem državnem praznovanju na svetu se je pivo letos podražilo.
Profimedia

Posnetek z letošnjega Oktoberfesta v Münchnu je postal viralen na TikToku. "Iz rubrike izgubljeno in najdeno. Pa naj gre za jopič, jetra ali možgane, vsak pusti nekaj za seboj v pivskem šotoru. Je pa to odkritje še posebej dih jemajoče," piše v opisu videa, ki prikazuje mlado dekle, ki je moralo poskrbeti, da so mokra oblačila pristala v smetnjaku. To je storilo z izrazom gnusa. Šlo je za urin. 

@tc.mnchen Lost & Found 🤮 Ob Trachtenjacke, Leber oder Verstand, jeder lässt etwas im Bierzelt zruck, aber der heute Fund war besonders Atemberaubend 👹😅 #tcmünchen #münchen #oktoberfest #wiesn #wiesnbedienung #einprosit #oktoberfest2024 ♬ Pfui Teufel - Duivelspack

Na Oktoberfestu se namreč popije veliko piva, a nekaterim gostom se ne ljubi hoditi dovolj pogosto na stranišče. Zaradi tega so nekateri začeli uporabljati vložke za inkontinenco. Vendar te iste blazinice nato pustijo v šotorih, da jih pobere osebje festivala. Posnetek, objavljen na TikToku, je zbral že več kot tri milijone ogledov in požel veliko komentarjev.

Profimedia

"Ljudje res nimamo kulture", "Bolj kot gledam takšne videe, manj me privlači Oktoberfest", "Odvratno", "Zaradi takšnih stvari bi morala biti cena piva 30 evrov", " Mene bolj zanima, kje je lastnik teh hlač", "Zanima me, kako je prišel iz šotora?", "O moj bog, to je vložek za inkontinenco", je nekaj komentarjev pod posnetkom. 

Profimedia

Letošnji Oktoberfest traja do 6. oktobra. Na največjem državnem praznovanju na svetu se je pivo podražilo. Cene se letos gibljejo med 13,60 in 15,30 evra za liter piva, kar je 3,87 odstotka več kot lani, ko so bile od 12,60 do 14,90 evra.

Profimedia

Uradna spletna stran Oktoberfesta navaja, da morajo biti natakarji, ki delajo na festivalu, zelo vzdržljivi. Navajajo, da so povprečni zaslužki nad 5000 evrov za vseh 16 ali 18 dni, največ pa zaslužijo natakarji, ki delajo v šotorih, kjer strežejo vino in šampanjec.

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta