(VIDEO) Ganljivo: Tako se je zaročila znana slovenska pevka

D.Ži
16.07.2018 10:02

Melodije morja in sonca so očitno rodile romantično zaroko.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Očitno je Manca  v spotu rekla "Da!".
Youtube

Pokleknil je in jo zaročil. Z morjem v ozadju. Za zjokat se. A samo v spotu. 
Zmagovalna skladba po izboru glasovanja občinstva - v skupnem seštevku gledalcev pred TV ekrani in v portoroškem Avditoriju - na letošnjih Melodijah morja in sonca je postala Kjer pomol poljubi morje, ene najuspešnejših pevk festivala, Mance Špik, ki je prejela tudi nagrado za najboljšo pevko festivala in bila nagrajena za najboljšo izvedbo.  Manca za novo poletno skladbo premierno predstavlja tudi videospot, v katerem se zaroči. 
{embed_youtube}https://youtu.be/NQBnGsXehRM{/embed_youtube}
Manca pravi, da gre za skladbo o nostalgiji, večni ljubezni, spominih in o vsem tistem, kar ostane za vedno v naših srcih, obarvano s poletno atmosfero.
"Presrečna sem zaradi zmage po televotingu in hvaležna, počaščena za nagrado za najboljšo izvedbo. Izjemno sem zadovoljna tudi s skupnim drugim mestom seštevka gledalcev in žirije, Lei Sirk pa iskreno čestitam za skupno zmago. Ko sem prvič slišala Kjer pomol poljubi morje,  sem vedela, da je to pesem, s katero se želim po dveh letih vrniti na MMS. Tu sem doživela že vse – od zmage, do drugega, tretjega mesta, nagrad strokovne žirije ... Pesmi, ki sem jih v preteklih letih predstavila na Melodijah morja in sonca, so močno zaznamovale mojo glasbeno pot. Navdušena sem nad takšnim odzivom. Verjamem, da je to dobra popotnica, da postane ena tistih mojih, ki bodo še dolgo ostale," je navdušena Manca. 
Avtorja nove poletne uspešnice sta Raay in Rok Lunaček, preverjen tandem, ki je med drugim zaslužen za največjo Mančino uspešnico, 'Oba'. Videospot, ki je nastal v produkciji Raay Production, je bil posnet na Krku in v Portorožu.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta