Vestnikova ekipa ima v Ljutomeru za vas presenečenje

Vestnik
14.07.2018 13:42
Na 14. Grossmannovem festivalu, kjer bo danes potekala povorka zombijev, podelili pa bodo tudi nagrade za najboljše filme, bo tudi ekipa Vestnika. Poiščite jo in se potegujte za lepe nagrade.
Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Vestnikova ekipa bo danes na Grossmannovem festivalu. 
Nataša Juhnov
Med pošastmi, zombiji in vampirji bo danes tudi naša ekipa. Najdite naše promotorje, ne bo vam žal! Za vsakega obiskovalca, ki bo svojo fotografijo z Grossmannovega festivala naložil na spletno stran https://festivali.vestnik.si/, imamo presenečenje! Kakšno, izveste na sami lokaciji. 
{api_infografika}272759{/embed_infografika}
Naj vas spomnimo, da vsi, ki objavite svoje najljubše poletne festivalske utrinke na strani festivali.vestnik.si, sodelujete v žrebanju za Go pro kamero in polaroidni fotoaparat. Če pa ste bolj sramežljive sorte, lahko na spletni strani zgolj glasujete za fotografije, ki so vas najbolj navdušile, avtorjem pa pomagate do lepih nagrad. Preverite, kajti nekaj utrinkov iz prleške prestolnice že lahko vidite. 
Se vidimo v Ljutomeru!
Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta