Tony Cetinski po nesreči: "Danes smo, jutri nismo"

D.Ži
06.02.2018 14:01

Po tem, ko je novembra v Rovinju povozil človeka, je priljubljen hrvaški pevec posnel skladbo z globokim, življenjskim sporočilom.

Do knjižnice priljubljenih vsebin, ki si jih izberete s klikom na ♥ v članku, lahko dostopajo samo naročniki paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Glasovno poslušanje novic omogočamo samo naročnikom paketov Večer Plus in Večer Premium.
NAROČI SE
Poslušaj
Osebni Arhiv

Čakali so njegovi oboževalci in dočakali. Prvi skladbo, ki jo je hrvaški glasbeni zvezdnik Tony Cetinski posnel po tragičnem novembru 2017, ko je v začetku meseca v Rovinju povozil moškega, ki je ležal na cesti.  Še zdaj ni povsem jasno, ali je moški bil mrtev še preden je pristal pod pevčevim mercedesom, jasno pa je, da kariera priljubljenega pevca ne bo nikoli več ista, saj jo bo spremljala tragična zgodba iz rovinjske Puste ulice.
Potem, ko je medije večkrat prosil, naj ne širijo nepreverjenih govoric o tem, kaj se je tisti dan v resnici zgodilo in so ga na spletu podprli zvesti oboževalci, je Cetinski včeraj med poslušalce poslal novo skladbo Kao u snu. Kot v sanjah. Po pričakovanjih gre za resno skladbo, ki nosi globoko sporočilo.
{embed_youtube}https://youtu.be/JNwkmap9pOY{/embed_youtube}
"Nikoli se ne smete odreči svojim sanjam o ljubezni in življenju. Danes smo, jutri nismo, zato je potrebno živeti danes za jutri, upati si živet sanje," pravi Tony, ki se je pod tokratno pesem podpisal tudi v vlogi producenta. Glasbo in besedilo je ustvaril Amil Lojo, aranžma pa je skupno delo Marka Vojvodića ter Igorja Ivanovića. V petek 16. februarja bo Cetinski prepeval v ljubljanski Cvetličarni, dan kasneje pa v Športni dvorani Ljutomer.
 

Ste že naročnik? Prijavite se tukaj.

Želite dostop do vseh Večerovih digitalnih vsebin?

Naročite se
Naročnino lahko kadarkoli prekinete.

Sposojene vsebine

Več vsebin iz spleta